Børne nyhedsbrev ideer

At producere et nyhedsbrev til børn kan være sjovt for dig og de børn, der læser det. Et effektivt nyhedsbrev fanger ikke kun børns opmærksomhed, men involverer dem også aktivt i dets oprettelse. Ved at udvikle sektioner i dit nyhedsbrev, hvor børn kan sende ideer og spørgsmål, producerer du en børnevenlig publikation. Børn vil være glade for at læse dit nyhedsbrev.

Kunstværk

Børn kan lide at dele deres kunst med andre, og forældre elsker at vise deres barns søde kreationer til familiemedlemmer og venner. Tilskynd børn til at tegne billeder og få deres forældre til at sende dem. Du kan scanne tegningerne sendt via posttjenesten på din computer, eller du kan placere billeder sendt som vedhæftede filer direkte i dit nyhedsbrev. Når kunstværket er offentliggjort i dit nyhedsbrev, vil børn gerne vise deres udgivne kunst. Forældre vil måske have flere eksemplarer til at distribuere til venner og familiemedlemmer.

Håndværk

Ideer til enkle håndværksprojekter kan inkluderes i dine børns nyhedsbrev. Uanset børnenes alder skal du holde instruktionerne enkle, og billeder, der viser det afsluttede projekt, skal altid medtages. Du kan stole på dit eget kreative geni for håndværksideer, men få børn eller deres forældre til at sende deres projektidéer ind og inkludere dem også.

Vittigheder

Små børn kan lide at fortælle og høre vittigheder. Dit nyhedsbrev kan give dem nyt materiale. At have børn til at sende deres vittigheder og gåder vil ikke kun holde dem involveret i dit nyhedsbrev, men det vil også forhindre dig i at skulle komme med originale vittigheder til din udgivelse.

Spørgsmål

Opret en sektion i dit nyhedsbrev for dine læsers spørgsmål. Spørgsmålstyperne vil variere afhængigt af typen af ​​børns nyhedsbrev, du producerer. Et nyhedsbrev, der fokuserer på dyr, kan muligvis indeholde et afsnit, hvor en dyrlæge eller dyreholder kan besvare spørgsmål om dyr. Et nyhedsbrev for børn, der elsker videospil, kan have et afsnit med spørgsmål om at vinde forskellige spil.

Priser

Sponsorering af konkurrencer for børn lover at holde dem interesserede i dit nyhedsbrev. Du behøver ikke at have en konkurrence i hvert nummer, da du kan promovere en konkurrence over flere emner. Konkurrencen kan være så simpelt som at belønne det første barn til at indsende et svar på et trivia-spørgsmål, eller det kan være mere involveret, såsom en udfordring for børn at finde ud af en hemmelig besked. Du kan også bare holde en tegning for børn, der udfylder en grundlæggende tilmeldingsformular. Vinderne kan modtage specielle priser, som du muligvis kan sikre gennem en donation fra en lokal børnevenlig virksomhed.