Sådan konverteres PDF til TIFF-filbatch

Bærbart dokumentformat eller PDF-dokumenter er filer, der er konverteret fra kildemateriale til et format, der kan åbnes af enhver bruger med et PDF-læsningsprogram, såsom Adobe Reader. Tagged Image File Format, eller TIFF, er et digitalt billedfilformat, der ofte bruges af professionelle fotografer og grafiske designere. Du kan nemt konvertere PDF-dokumenter til TIFF-filbatch ved hjælp af enten Adobe Acrobat eller speciel PDF til TFF-konverteringssoftware.

Brug PDF til TIFF Converter

Trin 1

Installer programmet "PDF til TIFF Converter" på din computer. En gratis prøveversion af programmet er tilgængelig fra webstedet "PDF til TIFF Converter". Se ressourcer.

Trin 2

Vælg de PDF-filer, du vil batchkonvertere til TIFF-format. Vælg den mappe, hvor PDF-filerne er gemt, fra listen i afsnittet "Vælg mappe" i vinduet "PDF til TIFF-konverter". Fremhæv en PDF-fil i afsnittet "Vælg fil", og klik på knappen "Tilføj filer". Gentag denne proces for hver PDF-fil, du vil konvertere til TIFF-format.

Konverter PDF-filerne til TIFF. Klik på knappen "Start" for at starte konverteringsprocessen. Alle TIFF-billedfiler vises i en separat "Output" -mappe.

Brug et Adobe Acrobat-program

Trin 1

Installer et af Adobe Acrobat-programmerne på din computer. Der er tre versioner af Acrobat - Standard, Pro og Pro Extended. Processen til batchbehandling af PDF-filer til TIFF er den samme for hver. En gratis prøveversion af Pro er tilgængelig fra Adobes websted. Se ressourcer.

Trin 2

Lav en ny batchsekvens. Klik på menuen "Avanceret" og vælg "Dokumentbehandling" for at åbne en listemenu. Klik på "Batchbehandling" for at åbne et separat dialogvindue. Klik på knappen "Ny sekvens". Indtast et navn til TIFF-batchsekvensen, og klik på knappen “OK”. Klik på knappen "Vælg kommandoer", og vælg "Eksporter alle billeder som TIFF." Klik på knappen "Tilføj" og derefter på knappen "OK". Vælg indstillingerne "Når sekvens køres" og "Samme mappe", og klik derefter på "OK".

Kør batchsekvensen. Klik på menuen "Avanceret" og vælg "Dokumentbehandling" for at åbne en listemenu. Klik på "Batchbehandling" for at åbne et separat dialogvindue. Vælg den batchsekvens, du oprettede, og klik på knappen "Kør sekvens". Denne handling genererer et separat dialogvindue. Brug menuen "Kig ind" til at finde den mappe, hvor PDF-filerne er gemt. Fremhæv filerne, og klik på knappen "Vælg". Klik på knappen "OK" for at afslutte processen med at konvertere PDF-filer til TIFF-format. TIFF-billedfilerne vil være i samme mappe som kildepDF-filerne.

Brug PDF til TIFF Converter Lite

Trin 1

Installer programmet "PDF til TIFF Converter Lite" på din computer. Dette program giver mulighed for batchbehandling af op til 100 PDF-filer på samme tid. Programmet kan downloades fra webstedet "PDF til alle".

Trin 2

Klik på knappen "Tilføj" for at starte et separat dialogvindue. Brug menuen "Kig ind" for at få adgang til den mappe, hvor PDF-filerne er gemt. Fremhæv et PDF-filnavn, og klik på knappen "Åbn". PDF-filerne vises i feltet "Filnavn".

Indstil konverteringsindstillingerne. Brug rullemenuen "Komprimering" til at vælge TIFF-indstillingen. Klik på knappen "Mappe" til højre for feltet "Eksporter til" for at vælge en mappe, hvor TIFF-filerne gemmes. Klik på knappen "Konverter" for at starte konverteringsprocessen. Alle TIFF-billedfiler vises i en mappe, du udpeger.