Genopkald det sidst kaldte telefonnummer på iPhone hurtigt

De fleste iPhone-brugere ved, at telefonappen holder styr på deres udgående og indgående telefonopkald, og mens du kan bruge listen Nyheder til at ringe til et nyopkaldt nummer, kan du hurtigt genoprette det sidst kaldte nummer, der er bedre egnet til mange forhold.

Dette trick vil omdirigere cifrene af det sidst kaldte telefonnummer på iPhone, men vil faktisk ikke starte opkaldet. Dette giver dig mulighed for at se det sidste nummer, der blev kaldt, og giver også brugeren mulighed for at foretage ændringer i nummeret, der ringes op, hvis det er nødvendigt.


Den genopkald, der sidst blev lavet, er hurtig og enkel, sådan fungerer det på iPhone :

  1. Åbn telefonappen og gå til fanen "Tastatur"
  2. Tryk på den grønne opkaldsknap
  3. Det sidst kaldte nummer vil udfylde med det samme, du kan foretage ændringer, hvis det er nødvendigt, eller tryk blot på den grønne knap igen for at ringe til nummeret

Dette er særligt praktisk, fordi det straks vælger det sidst kaldte nummer på det numeriske tastatur, men uden at ringe det. Dette giver dig mulighed for at se cifrene i det sidst kaldte nummer, foretage korrektioner til det sidst kaldte nummer, måske tilføj en udvidelse til nummeret, eller foretag et anonymt opkald til genopkald, hvis det er nødvendigt. En anden fordel for denne tilgang er, at dette trick virker for at afsløre nummeret, selvom opkaldshistorikken er blevet ryddet på iPhone.

Du kan også bruge dette trick til at se, hvad nummeret er og hvem det er forbundet med ved at trykke på og holde på cifrene for at kopiere nummeret og søge efter det.

Kontrast dette til den anden tilgang, som blot er at trykke på det sidst kaldte nummer i fanen Nyheder, som straks kalder det sidst opkaldte nummer uden at tillade ændringer og uden at se det rigtige nummer, der er ringet til det begynder at ringe.

Kender du til andre nyttige iPhone-numre og nummertricks? Lad os vide i kommentarerne.