Bevispunkter til tyndere iPhone og iPod Touch-modeller

Der er stigende tegn på, at Apple vil udsende tyndere iPhone- og iPod touch-modeller engang i den nærmeste fremtid, selv om det ikke er sandsynligt, at den "iPhone 4S" -opdatering, der forventes i september.

Tyndere kamera betyder tyndere iPod Touch?
Det første bevismateriale kommer via MacRumors, der fortæller os, at Apples foretrukne kamerasensorleverandør, OmniVision Technologies, netop har udgivet en ny 5MP kameraobjektiv, der er 20% tyndere end eksisterende versioner. Med rygter siger, at den næste iPhone vil have et 8MP kamera, synes dette nye OmniVision-kamera at være bedre egnet til en iPod touch, da " Apple har måttet ofre på kameraets kvalitet og ty til lavere sensoropløsninger på disse modeller " ifølge MacRumors.

Lille SIM-kort foreslår tyndere og mindre iPhones ... men vi har stadig SIM-kort
Næste op er nyheder fra Reuters, at " Apple har foreslået et standard SIM-kort, der er mindre end det, som det bruger i iPhone og iPad for at kunne producere tyndere enheder. "Det er helt sikkert gode nyheder for en tyndere og lille iPhone, men som MacGasm påpeger, dårlige nyheder til de universelle SIM- eller SIM-fri iPhones, der blev konceptualiseret og endda patenteret. Idéen bag en SIM-fri telefon tillod brugere at lade celleoperatører byde på deres forretning og dermed reducere priserne for forbrugerne, men MacGasm foreslår med rette, at denne ide sandsynligvis ikke gik så godt ud med cellulære luftfartsselskaber. I dette tilfælde er trøstprisen for forbruger sandsynligvis en fremtidig mindre telefon.

2 + 2 = Mindre og tyndere iOS-hardware
Kombination af disse to nyheder med forskellige rapporter fra tidligere på året ser ud til at bekræfte Apples fortsatte indsats for at minimere iOS hardware-fodaftryk. I februar rapporterede Bloomberg, at Apple arbejdede på en mindre iPhone, den rapport, der senere blev underbygget af Wall Street Journal kun for modsat af en anden fra NYT. Nu når mindre hardwarekomponenter vender op, tager det ikke meget at sætte 2 og 2 sammen, og det giver en anstændig chance, vi vil i hvert fald se en nydesignet og måske mindre iPod touch i september.