Sådan programmeres nøglen til en Grand Cherokee

De fleste Jeep Grand Cherokees kommer nu med en funktion kendt som "Sentry Key Immobilizer System" (SKIS). Denne funktion sender et signal til den chip, der er indlejret i din bilnøgle, som er til godkendelse og aktivering af din motor. Din Grand Cherokee leveres med to forprogrammerede taster, men det anbefales at programmere en ekstra nøgle. Hvis du ikke har begge de originale nøgler, bliver du nødt til at få dem programmeret hos forhandleren af ​​en speciallåsesmed. Med den rigtige instruktion kan du programmere op til seks ekstra taster på få minutter.

Trin 1

Køb en tom Grand Cherokee-nøgle eller nøgler fra en betroet online kilde, eller besøg din forhandler for at bestille dem direkte. Så skær det. Næsten enhver hardware-butik kan klippe nøgler, så de passer til de eksisterende. SKIS kan understøtte så mange som otte separate nøgler gennem dets godkendelsessystem.

Trin 2

Sæt den første forprogrammerede nøgle i bilens tænding, og drej den til "Til". Dette er det fjerneste, du kan dreje nøglen, inden du starter din bils motor.

Trin 3

Drej nøglen tilbage til "Fra", når fem sekunder er gået.

Trin 4

Gentag trin 2, men brug denne gang den anden forprogrammerede nøgle. Vent i 10 sekunder, før du fortsætter til næste trin.

Trin 5

Drej nøglen tilbage til "Fra", når du ser SKIS-lyset begynde at blinke i instrumentpanelet. Fjern nøglen ..

Trin 6

Indsæt den tomme nøgle i Cherokee-tændingen, og drej den til "Til". Din ekstra nøgle vil være fuldt programmeret, når SKIS-lysene holder op med at blinke og bliver sorte.

Gentag trin 2 til 6 for så mange som fem tomme taster mere.