Skift, hvordan Safari rydder downloadede elementer i Mac OS X

Hver gang du downloader en fil fra internettet med Safari, går den ind i en liste over downloadede elementer indeholdt i browseren. I moderne versioner af Mac OS X slettes dette hentede listepost automatisk efter en dag passerer, men hvis du vil ændre, hvor ofte og når Safari sletter downloadlisten, kan du gøre det nemt gennem browsernes præferencer.

Min personlige præference er at fjerne elementer fra downloadlisten, efter at hver browsersession er afsluttet, men nogle brugere foretrækker muligvis at fjerne hentede varer med standardindstillingen, umiddelbart efter at en vare er færdig med at downloade eller aldrig uden manuel indgriben. Der er flere muligheder, der passer til brugerens præferencer, og du kan til og med slette listen selv.

Sådan justeres hvornår og hvordan Safari rydder nedlæsningslisten på Mac OS

 1. Åbn Safari på Mac, hvis du ikke har gjort det endnu, og træk derefter menuen "Safari" og vælg "Preferences"
 2. På fanen "Generelt" skal du søge efter "Fjern downloadlistedele:" og vælg en af ​​mulighederne:
  • Efter en dag - Standardindstillingen, efter 24 timer, vil downloadlisten slette sig i Safari
  • Når Safari afslutter - min personlige præference opretholder dette en oversigt over listen over downloadede elementer, der kun slettes, når Safari afslutter, og tilbyder en ren skifer med hver frisk browsing session uanset hvor lang tid der er gået
  • Ved vellykket download - hvis du ikke ønsker at opretholde en liste ud over hvad der er aktivt downloadet, er dette indstillingen for det, uden tvivl det mest privatliv bevidste valg
  • Manuelt - Safari sletter slet ikke overførselslisten i stedet for at vælge brugerintervention for at slette overførselslisten - dette kan være et godt valg, hvis du kan lide en omhyggelig oversigt over alle downloadede filer *

 3. Luk ud af Safari-indstillinger, og søg som sædvanlig med den nye indstilling på plads

For dem der ikke er klar over, kan du få adgang til listen over downloads i Safari ved at klikke på pil ned på værktøjslinjen i Safari:

De elementer, der vises i den downloadede liste, afhænger af, hvad dine indstillinger er som valgt ovenfor.

Hvis downloadslisten er tom, viser knappen ikke sig i moderne versioner af Safari på Mac.

Husk dette har kun indflydelse på listen over downloadede filer, der er vedligeholdt i Safari-browseren. Det har ingen indflydelse på de filer, der downloades selv, og de vil stadig blive gemt i ~ / Downloads eller hvor der nogensinde er angivet at være den downloadede filplacering, der skal være på filsystemet.

* Indstillingen "Manuel" er nyttig, hvis du finder dig selv at downloade mange filer og vil holde styr på dem, og måske mest nyttigt med denne indstilling, er det, at hvis du ikke kan huske, hvor en bestemt vare kom fra, kan finde URL'en for hvor en fil blev downloadet fra ved at undersøge filen i OS X Finder.