Sådan geninstalleres Skype

Med Skype-software kan du ringe gratis til andre Skype-brugere ved hjælp af din computer, uanset hvor de er. Og Skypes gratis videoopkaldsfunktion giver dig mulighed for at tale med folk ansigt til ansigt gennem din computer. Hvis du ønsker at geninstallere Skype, fordi det ikke kører korrekt, eller fordi du vil opgradere til den nyeste version, kan du udføre dette hurtigt uden at miste din tidligere kontaktliste eller indstillinger.

Trin 1

Naviger til Skype-supportsiden med titlen "Hvordan afinstallerer jeg Skype?" (se Ressourcer).

Trin 2

Rul til bunden af ​​siden, og klik på linket "her", der vises i sætningen, der siger "Du kan geninstallere Skype ved at downloade den nyeste version her."

Trin 3

Stå ved, mens du omdirigeres til downloadinstallationssiden igen, og klik på knappen "Download nu", der vises i den blå boks med overskriften "Føl dig tættere på tale- og videoopkald." Skype tilbyder dig den download, der er kompatibel med dit operativsystem; Derfor behøver du ikke vælge det operativsystem, du bruger.

Trin 4

Vent til boksen "Åbning af SkypeSetup.exe" vises på din skærm, og klik på knappen "Gem fil" i feltet for at downloade softwaren.

Klik på den downloadede fil på din skærm, og når Skype-installationsguiden vises, skal du følge de personlige anvisninger for at afslutte installationsprocessen. Når installationen er afsluttet, vises et vindue, der siger "Tak for installationen af ​​Skype" på din skærm. Klik på fanen "Afslut" i det vindue, og du er færdig med at geninstallere Skype.