Seks enkle skal-testet tastetryk for Safari-brugere

Safari er min valgfri browser i Mac OS X, jeg kan godt lide Chrome og FireFox meget, men det har ikke den samme Apple poleret på det, og sidegengivelse virker hurtigere i Safari (min mening, ingen hensigt om at udlede en browserkrig her ).

Hvis du er en Safari-bruger, her er nogle nøgleslag, som du bør vide om, der vil gøre websurfing en hurtigere og mere behagelig oplevelse. Disse tastaturgenveje er særligt nyttige til bærbare brugere, da hænderne plejer at være placeret på tastaturet oftere.

Handling / Forklaringtastetryk
Naviger til venstre fanebladSkift + Kommando + Venstrepil
Naviger til højre fanebladSkift + Kommando + Højre pil
Vælg Google-søgefeltKommando + Option + F
Rul ned en skærmlængdeKommando + Pil ned
Rul op en skærmlængdeKommando + Pil op
Luk alle faner undtagen den angivneMulighed + klik på tasten Luk på fanen, du vil opretholde åben

Hvis du fandt disse tastetryk for at være nyttige, kan du udvide din viden yderligere ved at mestre denne liste over 31 tastaturgenveje til Safari på Mac OS X, hvor du bliver en webbrowser-guiden på ingen tid.

Selvom dette naturligvis vil være fokuseret på Mac'en, er det værd at bemærke, at Safari også er tilgængelig i Windows, og de fleste af tastetrykene fungerer også i Windows-siden af ​​ting ved at erstatte kommandotasten med kontrolnøglen. Hvis du ofte bruger en Mac og en pc og ønsker at opleve ægte cross platform browsing, kan Chrome måske være bedre egnet takket være dens cloud synkroniseringsevner og større ligheder på tværs af alle platforme, den kører på. Når det er sagt, er Safari en fremragende browser, især til Mac-brugere, der også har en iOS-enhed, hvor cloud synkronisering og håndoff funktioner gør det let at skifte mellem browsersessioner.