Sådan spiller du spil på Facebook

Facebook tilbyder sine brugere et stort udvalg af applikationer fra quizzer til virtuel gaveudveksling til spil. Spilapps inkluderer sponsorerede titler som Scrabble og Yahtzee, klassiske brætspil som backgammon og skak og tredjepartsdesignede virtuelle verdener, der spiller på samme måde som rollespil. Uanset hvilken type spil du foretrækker, er Facebook sikker på at have en applikation til dig. At være i stand til at spille disse spil er let og kræver kun en aktiv Facebook-konto. Når du har tilmeldt dig Facebook, spiller du spil på ingen tid.

Log ind på din Facebook-konto. Hvis du ikke har en, skal du oprette en ved hjælp af en gyldig e-mail-adresse.

Besøg applikationsmappen (se ressourcer) og gennemse udvalget af Facebook-spil. Øverst på siden vises en liste over anbefalede spil, men du kan også søge efter nøgleord eller genre.

Klik på applikationslinket for at besøge dets side. Klik på "Gå til app", og lad applikationen have adgang til dine Facebook-profiloplysninger. Sørg for at læse og forstå servicevilkårene, inden du fortsætter.

Læs instruktionsguiderne for de spil, du beslutter at spille. Der er snesevis af spil på Facebook, hver med sine egne sæt regler og mål, så det er vigtigt at læse om dem, før du prøver at spille.

Bogmærke ved at klikke på feltet "Tilføj bogmærke" på spillets hovedside, så du nemt kan få adgang til det, når som helst du logger ind på din Facebook-konto.