Løs en ikon til manglende kamera på iPhone efter iOS Update

En håndfuld iPhone-brugere har opdaget, at deres kameraapp-ikon er forsvundet efter opdateringen af ​​iOS til den nyeste version. Hvorfor kameraet mystisk forsvinder efter opdatering af iOS er ikke altid klart, men det er typisk en nem løsning ved hjælp af en af ​​metoderne beskrevet nedenfor.

Kontroller kamerabegrænsninger

Nogle iOS-brugere har opdaget, at kameraprogrammet er blevet deaktiveret via enhederne Restriktioner, hvilket forhindrer at kameraikonet vises på startskærmen, og også fra adgang til andre programmer.

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "General" efterfulgt af "Restriktioner"
  2. Indtast adgangskoden, når du bliver bedt om det, og find derefter "Kamera", skal du sørge for at den er slået til i ON - du skal muligvis skifte denne OFF og derefter tænde igen, men sørg for at den er tændt

Gå tilbage til startskærmen og se, om kameraikonet vises, skal det være der.

Hvorfor dette tilfældigt bliver slukket, er ikke klart, men det er sandsynligt, at brugerne enten har deaktiveret kameraet på et eller andet tidspunkt eller måske gemmer andre apps og inkluderet Camera-appen fejlagtigt. Nogle brugere rapporterer dette skete uden nogen brugerintervention, hvilket er en nysgerrig observation.

Nulstil skærmikonlayout

Du har muligvis fyldt kameraikonet i en anden mappe eller på en fjern side. Hvis det er tilfældet, kan du afsløre det igen ved at nulstille hjemmeskærmikonets layout:

  1. Åbn indstillinger og gå til General
  2. Vælg "Reset" og tryk på "Reset Home Screen Layout"

Tilbage til startskærmen skal kameraikonet være synligt i øverste højre hjørne.

Stadig manglende kameraikon? Sikkerhedskopiering og gendannelse

Hvis du har gjort ovenstående, og du stadig mangler kameraikonet, skal du sikkerhedskopiere og gendanne din enhed. Dette er hurtigste med iTunes:

  1. Slut iPhone til computeren og åbn iTunes
  2. Vælg "Krypter sikkerhedskopiering" (dette gemmer adgangskoderne på enheden) og vælger derefter at "Back Up Now"
  3. Når sikkerhedskopien er afsluttet, skal du vælge "Gendan" og genoprette enheden fra den backup, du netop har lavet

Hvis dit iPhone-kamera stadig mangler på dette tidspunkt, kan du have et hardwareproblem, der ikke er relateret til opdatering af iOS. Hvis du har mistanke om, at et hardwareproblem forårsager, at kameraet mangler, skal du besøge en Apple Store eller ringe til en officiel Apple Support-linje for at få et hardwareproblem afhjulpet.