Jeg kan ikke slette tekst fra en PDF-fil i Adobe Acrobat 9 Standard

Portable Document Format-filer kan ses af enhver bruger med et PDF-læsningsprogram. For at oprette og redigere en PDF er der brug for et PDF-skriveprogram. Adobe Acrobat-linjen med PDF-skriveapplikationer er blandt de mest populære. De er også blandt de dyreste, der spænder fra $ 199 til $ 799. En af funktionerne, der deles mellem alle tre Acrobat-versioner - Standard, Pro og Suite - er muligheden for at redigere og slette tekst i PDF-filer. Du kan slette tekst fra en PDF i Adobe Acrobat 9 Standard ved at følge et par trin.

Trin 1

Klik på menuen "Værktøjer" og fremhæv "Avanceret redigering" for at få vist en liste over redigeringsfunktioner. Klik på "TouchUp Text Tool". Acrobat kører gennem en proces, hvor den identificerer skrifttyper i PDF-filen. Afhængigt af dokumentets størrelse kan det tage et par sekunder op til et minut eller deromkring.

Trin 2

Fremhæv en del af teksten, som du vil slette. Klik en gang i begyndelsen af ​​markeringen, og træk til slutningen af ​​markeringen, mens du holder museknappen nede. Du vil bemærke, at der vises en kant omkring det afsnit af dokumentet, som den valgte tekst er en del af.

Klik på menuen "Rediger", og vælg "Slet". Gentag 2 og 3 for hver del af teksten, du vil slette fra PDF-filen.