Sådan gør du Xbox-forbindelsen hurtigere

Elementer, du har brug for

  • Ethernet-kabel

  • Xbox 360 trådløs adapter

  • Xbox Live-konto

Onlinespil via Microsofts Xbox Live-tjeneste er en spændende og sjov måde at konkurrere på eller bare holde kontakten med spillere over hele kloden. Uanset om du spilder en masse nybegyndere eller streamer en film med venner, er en hurtig og lydhør internetforbindelse afgørende for at få mest muligt ud af din Xbox Live-oplevelse. De fleste bredbåndsforbindelser skal være mere end nok til at holde trit med Live's online-elementer.

Sådan gør du Xbox-forbindelsen hurtigere

Sluk eller deaktiver elektroniske enheder i din husstand, der får adgang til Internettet. Tænk på din internetforbindelse som en swimmingpool fuld af vand - jo flere ting du bruger vandet, jo mindre vand vil der være at bruge. Sørg for, at 360 er den eneste enhed, der bruger dit netværk, og du bør se ydelsen forbedres med det samme.

Sådan gør du Xbox-forbindelsen hurtigere

Forbind din internetforbindelse. Mens Xbox 360 har en trådløs Ethernet-adapter, vil den hurtigste ydeevne blive garanteret af en hård linje fra modemet / routeren til 360. Dette minimerer interferens fra stationære objekter eller andre ting, der kan trække på dit trådløse signal.

Live forbindelse, Xbox live hurtigere, Xbox fejlfinding

Reducer antallet af spillere, der har adgang til dit spil, når de er vært. Færre spillere vil medføre mindre stress på din forbindelse, så hvis du har problemer med store parter, kan du prøve at indstille indstillingerne for at se, om din forbindelseshastighed forbedres.

Sådan gøres Xbox-forbindelsen hurtigere

Spil på Live på forskellige tidspunkter af dagen. Selvom det kan virke fjollet, er det ikke ualmindeligt, at internetforbindelser går i stå i bestemte timer (tænk på, at alle kommer hjem fra arbejde for at kontrollere deres e-mail eller streame film f.eks.), Og det er muligt, at du forsøger at spille på Lev i en højtrafikperiode.

Tal med din internetudbyder, og spørg, om der er nogen begrænsninger for din båndbredde eller eventuelle anbefalinger, de måtte have til at fremskynde dit netværk. Visse udbydere kan have båndbreddebegrænsninger, der kan påvirke dit spil negativt.

Tips

Sørg altid for, at din trådløse router har en tydelig sti til din Xbox trådløse modtager. Hvis du bruger en hård linje, skal du prøve at begrænse antallet af forbindelser på linjen ved at holde fast med en router og et modem.

Advarsler

Forsøg aldrig at åbne eller ændre dit modem på nogen måde. Dette kunne ikke kun slå din internetforbindelse ud, men kan også annullere garantien fra din internetudbyder. I tvivlstilfælde skal du ringe til support.