Sammenlign Norton Internet Security & Windows Defender

Både Norton Internet Security og Windows Defender kan hjælpe med at beskytte din computer mod trusler forårsaget af ondsindet software. Da de to programmer har nogle af de samme funktioner, fungerer de ikke altid godt, når begge er installeret. Programmerne blev designet til lignende, men i sidste ende forskellige formål, og bør ikke ses som konkurrerende produkter. Microsoft Security Essentials er tættere på Norton Internet Security.

Funktioner

Windows Defender beskytter mod en bestemt type ondsindet software: spyware, som normalt overvåger dine computeraktiviteter. Norton Internet Security beskytter mod spyware og beskytter også mod andre trusler såsom vira og trojanske heste.

Overvejelser

Da Windows Defender kun beskytter mod en type trussel, skal du have yderligere antivirussoftware installeret. Norton Internet Security blev designet som et altomfattende program til at beskytte mod næsten enhver trussel og kræver ikke anden software installeret.

Koste

Windows Defender er en gratis tjeneste, der er forudinstalleret på Windows-computere siden introduktionen af ​​Windows Vista og kan downloades til nogle ældre Windows-operativsystemer. Norton Internet Security kræver, at brugerne opretholder et abonnement på programmet for at fortsætte med at arbejde. Pr. 23. september 2010 var abonnementsomkostningerne $ 69,99 i et år.