Sådan laver du en pakke på "WolfQuest"

Der er to måder at lave en pakke på i "WolfQuest", som er et online dyrelivssimuleringsspil udgivet af Minnesota Zoo. For det første kan en spiller oprette en lille pakke i singleplayer-spillet ved at finde en kompis og skabe hvalpe. Der er dog ingen måde at tilføje yderligere voksne ulve til grupperingen. Den anden måde er at oprette et multiplayer-spil og få op til fem pack-medlemmer gennem andre spillere, der deltager.

Oprettelse af en single player-pakke.

Start "WolfQuest" og klik på "Singleplayer".

Vælg "Amethyst Mountain" og opret din ulv.

Tryk på "M" for at åbne kortet. Bemærk områderne med lilla cirkler; disse er ulveområder.

Rejs til hvert ulveområde og konfronter en fremmed ulv. Du skal besejre eller dominere en ulv mand fra hvert sted, før du kan få en kammerat. For at dominere en ulv skal du starte en dialog og vælge indstillinger, der angiver dig som chef. Når ulven giver efter, skal du befale den at forlade området. Gentag dette for hvert ulveområde.

Find spredningsulven, som er den ulv, du vil danne din pakke med. Tag tingene langsomt. Åbn med "Hej" og sig derefter "Lad os spille!" indtil muligheden for at lave en pakke vises. Når du har en kammerat, skal du gemme spillet.

Tryk på "Escape", og vælg derefter "Save Game." Nu bliver du nødt til at skifte til Slough Creek-kortet for at finde en hule og oprette hvalpe. Vælg "Nyt spil" i menuen, og vælg derefter "Singleplayer" efterfulgt af "Slough Creek."

Tryk på "M" for at åbne kortet. Du vil se grønne prikker; disse er huler. Rejs til en for at gøre det til dit hjem. Hvalpe vises i hulen, efter at den er fundet. Du har nu en pakke!

Oprettelse af en multiplayer-pakke

Start "WolfQuest" og klik på "Multiplayer".

Vælg et sted at spille på: Amethyst Mountain eller Slough Creek.

Opret din ulv, og klik på "Deltag i spil."

Klik på "Nyt åbent spil" eller "Nyt privat spil" for at oprette din online pakke. Et åbent spil kan tilsluttes af alle, mens et privat spil kræver, at du giver en adgangskode til potentielle pakkemedlemmer.

Opret et pakkenavn (spilnavn), og indtast derefter dine "WolfQuest" loginoplysninger. Lav en konto på www.wolfquest.com/bb, hvis du ikke allerede har en. Vælg det antal spillere, du vil være med i, og klik på "Start spil." Spillere kan nu deltage i dit spil fra "Deltag i åbent spil" eller "Deltag i privat spil" i multiplayer-menuen.