iPad vs iPad 2 Graphics Performance

Har du lyst til, hvordan iPad 2-specifikationerne gør en forskel i spil? Tjek dette billede af Real Racing 2 HD taget af Andy Ihnatko i sin iPad 2 anmeldelse (billede via Flickr), forskellen er ret bemærkelsesværdig for et eksisterende spil: mindre jaggies, bedre anti-aliasing, bedre framerates, bare bedre grafik rundt omkring .

Det billede overrasker mig ikke for meget, når du begynder at se på iPad 2 grafik benchmarks, her er et imponerende diagram fra Anadntech, der virkelig viser ud af iPad 2's forbedrede GPU:

Hvis du vil have flere data om iPad 2's grafiske ydeevne, skal du læse Anandtechs GPU-anmeldelse, der sammenligner iPad 2 vs iPad 1 og Xoom (spoiler alert: iPad 2 blæser alt væk). Hvis du leder efter flere skærmbilleder af spil sammenligninger, har Anandtech dem også:

Disse ting er imponerende, men jeg synes, hvad vi ser lige nu, er kun begyndelsen. Nu hvor udviklere har iPad 2 i deres hænder, kan du satse på nye apps med ny skøre grafik bliver arbejdet på, og vi vil se nogle udgivelser i løbet af det næste år, der simpelthen vil blæse os væk. Og glem ikke at bruge iPad 2 video spejling med et tv gør det til en spillekonsol, og du kan endda bruge din iPhone eller iPod touch som en controller til nogle spil.

Spændende gange for spillere rigtigt? Dette er bare en drilleri, medmindre du rent faktisk kan få dine hænder på en iPad 2, se lager på dine lokale butikker ved at ringe første ting om morgenen. Hver butik synes at sælge hurtigt, så du er nødt til at flytte hurtigt. Når du har fået en, tag et par spil og nyd GPU boostet, men husk de virkelig spændende ting kommer snart.

Opdatering: Tilsyneladende Real Racing 2 HD (spillet i skærmbilledet ovenfor) kommer til at se endnu bedre hurtigt, da det opdateres for at inkludere 1080p output support, det ser godt ud. Her er en video af dette i aktion fra en iPad 2:

[Video via TheLoop]