Sådan gendannes slettede websider

Har du en webside, som du ved et uheld slettede, og har brug for at få den tilbage? Måske opretter du et nyt websted og vil gerne henvise tilbage til dit gamle websides sider for at få nogle ideer til dit nye. Uanset årsagen har du en stor chance for at få din webside tilbage.

Sådan gendannes slettede websider

Trin 1

Indsaml alle de oplysninger, der vedrører dit websted, såsom dit domænenavn, samt oplysningerne til den administrative kontaktperson, der er over administrationen af ​​hjemmesiden.

Trin 2

Kontakt det firma, der er vært for dit websted. Giv det dit domænenavn og administrative kontaktoplysninger.

Trin 3

Rådgiv det firma, du har slettet en webside, og vil gerne gendanne den slettede fil. De fleste webhostingfirmaer sikkerhedskopierer alle deres websidesider. Virksomheden vil være i stand til at slå op på den fil, du har slettet på backup-serveren og gendanne den i din filmappe. Det er bedst at kontakte dit webhostingfirma hurtigst muligt efter sletning af websiden for at øge dine chancer for at få siden gendannet.

Trin 4

Brug Internet Archive Wayback Machine til at slå din slettede webside op, hvis du ikke ønsker at gå gennem dit webhostingfirma. Ved at gå til Internet Archive Wayback Machine kan du indtaste domænenavnet på dit websted. Internet Archive Wayback Machine vil derefter trække alle websidesider, der er tilknyttet hjemmesiden, uanset hvor gamle de er. Dette er fantastisk, hvis du gerne vil gå tilbage og se en webside, der blev slettet for mange år eller måneder siden.

Trin 5

Klik på den side på dit websted, som du gerne vil gendanne via Internet Archive Wayback Machine. Klik på "Vis" fra menulinjen i din internetbrowser. Vælg indstillingen "Sidekilde". Kopier al HTML-kodning, der er knyttet til din slettede webside, fra sidekilden.

Indsæt den kopierede HTML-kode fra sidekilden i HTML-editoren på dit websted. Gem dit arbejde. Du skal nu kunne se din webside. Noget af grafikken er muligvis ikke på plads mere, men alle de tekstmæssige aspekter af websiden skal stadig være i takt. Du bliver nødt til at uploade ny grafik.