Sådan indstilles Equalizer til specifikke genrer, sange og album i iTunes

Medmindre et helt musikbibliotek består af kun en enkelt genre af musik, er det ret sjældent at finde en equalizerindstilling til din iTunes-samling for at styre hver enkelt sang eller et album. Sikker på, at der er nogle ret gode generelle indstillinger, og de forudindstillede muligheder er også gode, men for den bedste oplevelse med forskellige playlister og musiksamlinger overvejer du at indstille individuelle equalizerindstillinger til bestemte album, kunstnere, genrer eller endda sange på en per sang basis.Dette vil fungere det samme i Mac OS X og Windows, og selv om det helt sikkert ikke er relevant for alle, skal du være opmærksom på, at hvis du konfigurerer en universel lydudligner for al systemlyd i OS X ved hjælp af noget som AU Lab, kan du komme ind i EQ-overdrivelse at du ellers ikke ville støde på.

Indstil specifikke equalizerindstillinger for en gruppe af sange i iTunes

  • Vælg en gruppe musik i iTunes: Vælg en blok ved at holde Shift-tasten nede, eller vælg enkelte sange ved at holde kommandotasten nede
  • Højreklik og vælg "Få info", vælg "Ja", når du bliver bedt om at bekræfte, at du redigerer flere sange på én gang
  • Vælg fanen "Valg" og markér feltet ud for "Equalizer Preset"
  • Vælg fra listen over standard equalizer indstillinger eller vælg "Custom" for at lave din egen fra standard iTunes Equalizer-justering

Du kan gentage denne proces for så mange individuelle sange, album, kunstnere eller endda genrer, og der er ingen grænse for, hvor mange forskellige EQ'er du vil indstille, det er bare et spørgsmål om at konfigurere det selv. For at justere store grupper af sange sammen, specielt genrer, er det bedst at bruge søgefunktionen som beskrevet nedenfor.

Hurtigt Indstil iTunes Equalizer for alle sange i en bestemt genre

For at justere equalizers for store grupper af sange eller genrer bruger vi søgefunktionen til at indsnævre en genertype og derefter anvende indstillingen til alt. Sørg for at skifte indstillingen for at bringe normal søgefunktionalitet tilbage til iTunes-resultater, hvis du kører 11, 0 eller senere.

  • Brug iTunes-søgefunktionen, og søg efter genertypen, og tryk derefter på retur
  • Hit Commmand + A til Select All, derefter med alle sange i den valgte genre, højreklik et sted og vælg "Get Info" efterfulgt af fanen "Options".
  • Marker feltet for "Equalizer Preset" og indstil den ønskede EQ indstilling for den genre, vælg "OK", når du er færdig

I eksemplet søger vi efter "Electronic" og vælger derefter alle sange, der er i den genre:

Så sætter vi den passende navngivne "Elektroniske" equalizer og bruger den til alle de valgte sange:

Husk, at denne indstilling kun gælder for elementer, der blev valgt og redigeret sammen, og eventuelle nye sange eller album, der importeres til iTunes, skal indstilles individuelt, eller de vil ikke indeholde samme equalizer-konfiguration.

Hvis du ændrer disse indstillinger, fordi du vil forbedre din musiklytteoplevelse, skal du overveje også at foretage tre enkle justeringer af dine iTunes-indstillinger for at ledsage tge tilpassede equalizer-indstillinger, de vil automatisk balancere sangvolumen, krydsfade sange og lave musiklyd bedre på mindre end optimale højttalere.