Sådan kopieres Beskyt en data-cd

En kopibeskyttelsessoftware er nyttig, hvis din data-cd indeholder værdifulde filer, som du ikke vil duplikere. Grundlæggende "låser" den cd'en, så ingen anden bruger er i stand til at kopiere indholdet af cd'en. Da Windows-operativsystemet ikke er forudinstalleret med et program, der tilbyder kopibeskyttelse til et optisk medie, bliver du nødt til at downloade og installere en software, der gør det for dig.

Trin 1

Brænd dataene på cd'en. For at brænde skal du kopiere filerne fra deres placering og indsætte dem på dit cd-drev, der findes i "Denne computer." Klik på "Skriv filer til CD", og følg instruktionerne på skærmen i "CD Writing Wizard". Hvis du allerede har brændt dataene på cd'en, skal du springe dette trin over.

Trin 2

Søg efter en kopibeskyttelsessoftware over internettet. Nogle af disse programmer er gratis, mens andre kræver, at du betaler for et gebyr, før du kan downloade dem (Se ressourcelisten).

Trin 3

Gem softwaren og installer den på din computer. Genstart computeren, hvis det er nødvendigt.

Trin 4

Start programmet, og gennemse placeringen af ​​cd'en. Kig efter en mulighed, der giver dig mulighed for at "kryptere filer" eller noget lignende. Vælg "Kopibeskyttelse" eller lignende for at starte kopibeskyttelsesprocessen.

Skub cd'en ud af det optiske drev, og indsæt den igen. Klik på "Denne computer", og vælg derefter dit cd-drev. Kontroller, om du kan kopiere de filer, der er gemt på cd'en. Hvis du ikke kan, eller computeren beder dig om, at cd'en er kopibeskyttet, var kopibeskyttelsesprocessen vellykket.