Sådan tilsluttes to bygninger trådløst

Netværk er toppen af ​​moderne teknologi. Det er kommunikationen mellem sammenkoblede enheder såsom computere, printere, køretøjer og smarte enheder. At opnå evnen til at transmittere og modtage information var en fantastisk begyndelse til netværkssamarbejde, men det fandt begrænsninger i brugen af ​​fysiske medier (f.eks. Kabler og ledninger.) Men med nutidens teknologi kan netværk i høj grad overgå sine tidligere begrænsninger ved at lade ledningerne være bagved og går trådløst. Forbindelse af et kontor eller to bygninger på et kontor trådløst er et simpelt, men meget effektivt skridt mod at få mest muligt ud af et netværk.

Trin 1

Sørg for, at der er en klar sti til netværket. Øjeæble stien mellem bygningerne. Er der forhindringer som træer, telefonstænger, gadelygter eller andre bygninger? Er der store elektricitetskilder som f.eks. Generatorer, eller er der andre kilder til netværk såsom en café eller boghandel med hotspots? Objekter i stien til det trådløse netværk kan forårsage forvrængning og interferens. Noter ting i nærheden i den oprindelige planlægning. Sørg også for, at den anden bygning er inden for visuelt syn. Jordens overflade kurver, og denne krumning kan forårsage problemer afhængigt af den anvendte type trådløse netværk.

Trin 2

Vælg hardware. Trådløst netværk kan opnås ved hjælp af flere metoder. Der er mikrobølgeovn, infrarød, satellit og radiobølge. Mikrobølgeovn er dyrt og kræver installation af mikrobølgetransmissions- og modtageanordninger, normalt tårne ​​eller antenner. Selvom det er trådløst effektivt, er mikrobølgeovn normalt ikke netværksruten på grund af omkostninger. Infrarød kan opnå trådløs transmission af data, men kræver infrarødt udstyr og synsfelt mellem de afsendende og modtagende enheder. Satellit er en solid metode til at forbinde to bygninger eller mere inden for et trådløst netværk. Det giver mulighed for et meget stort geografisk område, men omkostningerne er høje og normalt forbeholdt virksomheder og uddannelsesenheder. Radiobølge er den mest populære til personlig og mindre forretningsbrug. Den krævede hardware, inklusive en router og trådløse netværkskort eller adaptere, kan købes til minimale omkostninger i de fleste teknologibutikker.

Trin 3

Opsæt det trådløse netværk. Den trådløse router er den enhed, der opretter forbindelse til en bygnings internetforbindelse eller server og sender et signal, som trådløse netværksenheder mellem de to bygninger modtager. Routeren skal være en 802.11-klassificeret enhed og skal være en transmissionsenhed i B-klasse eller N-klasse. Disse indstillinger er standarder for trådløst netværk. Når routeren er programmeret via en direkte tilsluttet computer eller bærbar computer, oprettes netværket med en adgangskode og niveauer af sikkerhedskryptering for at beskytte udsendelsesdataene. På hver af de modtagende trådløse enheder skal de indstilles til at søge efter en trådløs bro og signal. Når signalet registreres, bliver de bedt om adgangskoden og krypteringsniveauet. Når de rigtige oplysninger er indtastet, slutter de sig nu til det trådløse netværk mellem de to bygninger.

Test netværksforbindelsen. Nogle af de tidligere nævnte forhindringer kan forårsage interferens. Hotspots kan sende lignende signaler, der blokerer bygningernes kommunikation, og fysiske forhindringer kan vise sig at være for tykke til at lade radiobølger komme igennem. Sørg for, at hver enhed i hver bygning kan sende og modtage til hinanden og netværket som helhed.