Sådan sættes en GBA-emulator på en PSP

Elementer, du har brug for

  • Magic Memory stick

  • Pandora batteri

  • USB-kabel

Sony PSP er en bærbar videospilenhed, der blev udgivet i 2005. I 2009 havde den solgt over halvtreds millioner enheder. Denne verdensomspændende popularitet og fremragende præstation har tiltrukket sig opmærksomhed fra mange uafhængige udviklere. Sammen med mange fantastiske applikationer har disse udviklere oprettet emulatorer til PSP. Emulatorer giver dig mulighed for at spille klassiske konsoller som Nintendo64, Super Nintendo, Sega Genesis og Gameboy Advance (GBA).

Sluk for din PSP, og tag batteriet og hukommelsesstikket ud. Indsæt den magiske hukommelsespind og Pandora-batteriet. PSP tændes alene. Tryk to gange på "X" -knappen for at installere den brugerdefinerede firmware. Tryk på "X" -knappen igen for at lukke PSP'en, når installationen er afsluttet. Sæt det normale batteri og hukommelsesstikket i PSP igen, og tænd det igen.

Tilslut PSP til din computer med USB-kablet, og det går automatisk i USB-tilstand. Der vises et vindue på din computer, og du vil se filerne og mapperne på PSP-hukommelsen.

Download GBA-emulatoren (gPSP) fra ressourceafsnittet i denne vejledning. Når filen er downloadet, skal du højreklikke på den og klikke på "Kopier". Gå ind i PSP-hukommelsesstikket, og åbn mappen "PSP".

Højreklik på mappen "SPIL" inde i mappen "PSP", og klik på "Indsæt". Dette overfører og installerer emulatoren på PSP-hukommelsesstikket. Tryk på "O" -knappen på PSP for at afbryde PSP sikkert fra computeren.

Gennemse PSP-menuen, indtil du kommer til spilafsnittet. Du vil se din emulator der. Vælg den for at spille.

Advarsler

Installation af brugerdefineret firmware på PSP er lovlig, men annullerer din garanti. Emulatorer er open source og lovlige.