Sådan fjernes Windows 7-opdateringer

Windows frigiver med jævne mellemrum opdateringer til sine produkter, inklusive Windows 7-operativsystemet, for at rette fejl eller forbedre produkternes funktionalitet. Fjern de seneste opdateringer, hvis du mener, at de forårsager problemer med dine programmer eller operativsystem. Selvom opdateringer fra Windows testes inden frigivelse, har de i mange tilfælde forårsaget nedbrud eller fryser. I nogle tilfælde kan en opdatering få et program til at stoppe med at fungere korrekt. Fjernelse af sikkerhedsopdateringer kan dog efterlade din computer sårbar over for nogle typer cyberangreb.

Trin 1

Sådan fjernes Windows 7-opdateringer

Klik på Start-knappen for at udvide Start-menuen, og vælg "Kontrolpanel" for at starte hjælpeprogrammet.

Trin 2

Sådan fjernes Windows 7-opdateringer

Klik på linket "Afinstaller et program" i kategorien Programmer for at se alle programmer, der er installeret på din computer. Standardvisningen i Kontrolpanel er Kategori. Hvis du ikke kan se kategorien Programmer, skal du vælge "Kategori" i rullemenuen "Vis efter".

Trin 3

Windows frigiver regelmæssigt opdateringer til sine produkter, inklusive Windows 7-operativsystemet, for at rette fejl eller forbedre produktets funktionalitet. Fjern nylige opdateringer, hvis du tror, ​​de forårsager problemer med dine programmer eller operativsystem. Selvom opdateringer fra Windows testes inden frigivelse, har de i mange tilfælde ...

Klik på "Vis installerede opdateringer" i venstre rude for at se alle opdateringer, der er installeret på din computer. Listen indeholder også opdateringer frigivet af softwareudviklere til deres applikationer.

Trin 4

Skjul opdateringsvinduer, Afinstaller funktionsfejlsopdatering, Forhindre geninstallation af opdatering, Se opdateringshistorik, Find alle opdateringer

Find den opdatering, du vil afinstallere, vælg den, og klik på knappen "Afinstaller". Opdateringer til operativsystemet er angivet i sektionen Microsoft Windows. Andre opdateringer - såsom Adobe Reader eller .NET Framework-opdateringer - er anført i separate sektioner.

Trin 5

Sådan fjernes Windows 7-opdateringer

Klik på "Ja", når dialogboksen Afinstaller en opdatering vises for at afinstallere den valgte opdatering. Processen kan tage et par minutter.

Sådan fjernes Windows 7-opdateringer

Klik på knappen "Genstart nu" for at genstarte din computer, efter opdateringen er afinstalleret. Klik på "Genstart senere" for at udskyde genstart.