Sådan deaktiveres alle vibrationer på iPhone helt

IPhone-standarden har to slags advarsler, en lydsignal og et vibrationsalarm, så hvis din iPhone ringer eller får en besked, vil din telefon lave en lyd såvel som buzz. Hvis du slukkes for Mute-kontakten på iPhone, vil lydsignalerne tavle, men du får stadig vibrationer. Denne standardtilstand kan være ideel til de fleste iPhone-brugere, men nogle andre foretrækker måske at have absolut ingen vibrationer, der kommer ud af deres iPhone overhovedet nogensinde.

Denne artikel viser dig, hvordan du helt kan deaktivere alle vibrationer på iPhone .

Ved at deaktivere vibrationer hele systemet i iOS, vil enhver situation, som du normalt får en summende vibration som en advarsel eller en meddelelse, ikke længere vibrere nogensinde. Dette gør det, hvis iPhone ikke er i lydløs tilstand, så lyder den lydsignal stadig i, men uden fysisk vibration, og hvis iPhone har den lydløse kontakt aktiveret, så er der hverken en lydgengivelse som en ringetone eller teksttone, heller ikke en vibration. IPhone bliver virkelig helt stille og tilbyder ingen fysisk indikator for, at en advarsel foregår.

Bemærk, at dette er lidt ekstremt, da det stopper alle vibrationer på iPhone helt, hvilket deaktiverer dem overalt, hvilket betyder inden for alle apps, alle advarsler, alle meddelelser og indgående opkald - alting vil ikke længere vibrere overhovedet. Hvis du bare vil slukke for vibrerende på tekstbeskeder og iMessages i iOS, kan du gøre det i stedet med disse instruktioner.

Sådan stopper du alle vibrationer på iPhone

Hvis du har fastslået, at du aldrig vil have din iPhone vibrerende nogensinde, så er det her, hvordan du kan slukke for hele vibrationens evne til enheden inden for iOS:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone
  2. Gå til "General" og derefter til "Accessibility"
  3. Rul ned i Tilgængelighed indstillinger og tryk på "Vibration"
  4. Skift "Vibration" -knappen til OFF-positionen

Afslut fra Indstillinger, og du vil nu opdage, at uanset hvilken type indkommende alarm, meddelelse eller anden aktivitet, vil der slet ikke være nogen vibration fra iPhone.

Du skal bruge en vagueret moderne version af iOS for at have denne funktion i dine iPhone-enhedsindstillinger, da ældre versioner ikke har en generel vibrations deaktiveret switch.

Sådan aktiveres alle vibrationer på iPhone

Hvis du beslutter, at iPhone vibratoren skal fungere igen, kan du aktivere Vibrationer eller genaktivere dem til enhver tid:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS, og gå derefter til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Under Accessibility-indstillingerne skal du trykke på "Vibration" og skifte kontakten ved siden af ​​Vibration til ON-positionen

Nu bliver alle vibrationer aktiveret igen - medmindre du har deaktiveret vibrationer til meddelelser i iOS, i hvilket tilfælde de stadig ville være deaktiveret, men andre vibrationer ville blive aktiveret igen.

Dette er en indstilling, som vil variere pr. Bruger, og hvis du kan lide vibrationer, er der ingen grund til at slukke dem alle. Hvis du ligner vibrationsfunktionerne, er en af ​​de mest interessante måder at tilpasse din iPhone på at oprette og indstille brugerdefinerede vibrationsalarmer pr. Kontakt på iPhone, som giver dig mulighed for at lave unikke vibrationsmønstre for individuelle kontakter. I det væsentlige kan du identificere, hvem en person, der ringer eller kontakt, føler sig alene, hvilket er utænkeligt nyttigt i så mange situationer og kan tilbyde dig taktil tilbagemelding for at vide, hvem der ringer til dig, selvom iPhone er i lomme.