Sådan færdiggør du en film i Adobe Premiere

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Adobe Premiere Pro videoredigeringsprogram

  • Computerhøjttaler eller eksterne højttalere, der er egnede til videoredigering

  • Videooptagelser til redigering

  • Lydelementer inklusive lydeffekter, musik, live lyd og yderligere lydoptagelser (alt efter hvad filmen har brug for)

  • Script- og / eller skudliste

  • Liste over navne og arbejdsbetegnelser til filmkreditter

  • Ekstern harddisk (valgfri)

  • Kalibreret tv-skærm (valgfri)

Adobe Premiere er en ikke-lineær, tidslinjebaseret videoredigeringssoftware, der kan købes separat eller som en del af Adobe Creative Suite, en samling af grafisk design, videoredigering og webudviklingsapplikationer fra Adobe Systems.

Adobe Premiere-programmet understøtter en række videoredigeringskort og plug-ins, der gør det til et populært valg til både amatør- og professionelle projekter. Den er også tilgængelig til både Mac- og Windows-platforme.

Indstil din tidslinje til begyndelsen af ​​den redigerede film, og tryk derefter på "mellemrumstasten" på dit tastatur for at starte afspilning. Gennemgå dine redigerede optagelser, og foretag de nødvendige justeringer, hvis det er nødvendigt. Derefter kan du begynde at færdiggøre din film.

Anvend enhver overgang eller enhver anden videoeffekt, der er tilgængelig i dit Adobe Premiere-menuprogram for at polere dine redigerede billeder. Dine muligheder afhænger af versionen af ​​dit program, og hvor mange plugins du har til det.

Lav titeltekster og filmkreditter til dit redigerede værks åbning og lukning af reklametavler.

Afslut og bland dine lydkrav til dit projekt. Disse inkluderer dialog, lydeffekter, atmosfærelyd, musik og andre lydelementer til filmen. Hvis dit master-lydspor redigeres i et separat lydredigeringsprogram, skal du blot importere lydfilen til dit Adobe Premiere-redigeringsprojekt og derefter trække den til programmets lydtidslinje. Afspil videoen med den indbyggede lyd for at kontrollere synkroniseringen, inden du går videre til næste trin.

Gengiv din redigerede video, hvis den nævnte proces endnu ikke er afsluttet. Adobe Premiere kan levere gengivelse af lyd- og videoelementerne i din tidslinje i realtid eller næsten i realtid. Afhængigt af de tekniske specifikationer på din computer og den version af det program, du har, kan gengivelse i nogle tilfælde tage længere tid, især hvis du redigerer high-definition (HD) -video og / eller din film er tung for visuelle effekter. .

Eksporter filmen i det ønskede videofilformat. Fra menuen "File" skal du klikke på "Export" og vente på, at "Export Window" vises. Vælg filformatet i rullemenuen. Populære filformatvalg, du kan vælge imellem, inkluderer QuickTime Movie, Real Media, Windows Media, Flash og en række MPEG-formater. Konfigurer indstillingerne for dit valgte format, og klik på knappen "Gem" for at starte eksportprocessen.

Vent på, at eksportprocessen er færdig. Afhængig af din computers tekniske specifikationer, din videokonfiguration og kørselstiden for din outputvideo, er den eksporterede fil muligvis tilgængelig fra et par minutter til et antal timer.

Tips

Gem altid dit redigeringsprojekt hver gang du ændrer din video markant. Det er også klogt at gemme en sikkerhedskopi af din projektfil mindst en eller to gange om dagen for at undgå risikoen for at miste dit hårde arbejde på grund af filkorruption. Det er bedst at gemme din sikkerhedskopi på en anden harddisk for at undgå risikoen for at miste data på grund af en problematisk harddisk.

Dobbeltcheck scriptet og / eller shotlisten, når du færdiggør din redigerede film.

Hvis du har de ekstra videoredigeringsressourcer til rådighed, er det bedst at tilslutte en kalibreret tv-skærm og avancerede højttalere i dit redigeringssystem, så du er i stand til at se videoen med nøjagtige farver, kontrast og lysstyrke og høre dens lyd med nøjagtig lydstyrke og lydstyrke.