Hvordan tildeler jeg mere strøm til et grafikkort? (5 trin)

Hvis du er interesseret i spil og vil tildele mere strøm til dit grafikkort, kan du justere kortets indstillinger fra Grafikkontrolpanel. Afhængigt af den version af Windows, du bruger, og grafikkortmodellen, er ikke alle indstillinger tilgængelige. Men hvis du kører Windows Vista eller Windows 7, kan du indstille individuelle spil eller applikationer til at bruge en unik indstilling for at hjælpe med at optimere deres ydeevne.

Trin 1

Flyt musen til et tomt område på din skærm. Højreklik, fremhæv og vælg dit grafikkort i rullemenuen. Pop-up-vinduet "Grafikindstillinger" vises på din skærm. Fremhæv derefter, og vælg "3D" i rullemenuen.

Trin 2

Tilsidesætt grafikkortet til standardindstillingerne. Klik på afkrydsningsfeltet for "Brugerdefinerede indstillinger." Vælg derefter indstillingen "Anti-Aliasing" i rullemenuen.

Trin 3

Klik på afkrydsningsfeltet "Brug applikationsindstillinger". Det spil eller den applikation, du kører, vælger det niveau, det har brug for for at køre effektivt.

Trin 4

Fremhæv og vælg "Adaptiv anti-aliasing" i rullemenuen. Klik derefter på afkrydsningsfeltet "Aktiver anti-aliasing". Denne mulighed hjælper med at forbedre den visuelle billedkvalitet.

Vælg "Anisotropisk filter" i rullemenuen. Klik derefter på "Aktivér indstillingerne." Vælg derefter "Flere indstillinger" i rullemenuen, og klik på afkrydsningsfelterne "Triple Buffering" og "Support DTX Texture Format".