Sådan Jailbreak iPhone & iPad på IOS 7.1.1 med Pangu

1.1.0-versionen af ​​Pangu Jailbreak til iOS 7.1.1 er nu tilgængelig for brugere, der er interesserede i at jailbreaking deres kompatible iPhone, iPad og iPod touch-enheder. I grund og grund, hvis enheden kan køre iOS 7.1.1, kan den blive jailbroken med Pangu-værktøjet ved hjælp af en retfærdig proces fra en Windows-pc eller Mac, og det er, hvad denne vejledning vil demonstrere.

Jailbreaking er bestemt ikke for alle, og der er legitime grunde til ikke at gøre det, hvilket gør aktiviteten bedst forbeholdt avancerede brugere, der har en stærk grund til at jailbreak deres enheder og helst med en vis erfaring med processen. Sørg for at forstå risiciene, før du forsøger at udføre denne handling med din egen iPad, iPhone og iPod touch-hardware. Dette er ikke noget at tage let, og vi mener, at den gennemsnitlige bruger ikke bør jailbreak deres enheder.


Opdatering: Den samme version af Pangu-værktøjet virker også til jailbreak iOS 7.1.2.

Sådan Jailbreak iOS 7.1.1 & IOS 7.1.2 med Pangu 1.1.0

Pangu 1.1.0 jailbreaks iPhone, iPad og iPod touch, men vi løber gennem tutorialen, der viser jailbreaking en iPhone, vejledningen vil være den samme for alle andre enheder og bør være den samme for Mac og Windows.

  1. Sikkerhedskopier iPhone, iPad eller iPod touch til iTunes - det er vigtigt, det lader dig fortryde jailbreaket
  2. Få enheden opdateret til iOS 7.1.1 eller iOS 7.1.2 før starten
  3. Download Pangu 1.1.0 jailbreak til Mac eller Windows og start appen (Mac-brugere skal åbne Pangu ved at højreklikke og vælge "Åbn" for at komme rundt om udviklerens advarsel)
  4. Slut iOS-enheden til computeren med et USB-kabel
  5. Klik på knappen "Jailbreak", når Pangu app registrerer enheden
  6. Følg vejledningen på skærmen, og indstil klokken tilbage til 2. juni 2014
  7. Jailbreak processen starter automatisk, når den ændrede dato er blevet detekteret
  8. Når Pangu-ikonet vises på din iPhone / iPad / iPod-startskærm, skal du trykke for at åbne det og derefter trykke på "Fortsæt" for at fortsætte jailbreak-processen
  9. Efter et øjeblik eller to vil iOS-enheden genoptages og Pangu-appen ændrer status til "Done"

Når enheden genstarter, finder du det velkendte, brune Cydia-ikon, der venter på, at du bruger. Bare start Cydia, og du er klar til at gå (bemærk, at enheden muligvis genstarter igen, når Cydia oprindeligt blev lanceret). Nyd jailbreaket!

Husk, at du altid kan unjailbreak ved at gendanne iPhone eller iPad via iTunes. Derfor er det så vigtigt at sikkerhedskopiere enheden, før processen påbegyndes.