Apple kører iPhone "moms" annonce til mors dag

Apple kører en ny iPhone-annonce, der understreger enhedernes kameraegenskaber, denne gang med fokus på billeder og videoer af forskellige mom og aspekter af moderskab.


Annoncen har en blød sang, der spiller i baggrunden, da den går gennem en række billeder af mødre, der viser fotografens navne knyttet til hvert billede. I slutningen af ​​kommercielt vises "Moms" efterfulgt af "Shot on iPhone", naturligvis efterfulgt af  Apple logoet.

Tekst, der følger med videoen, som er indlejret nedenfor, læser "" Fejrer moderskab gennem linsen til iPhone-brugere rundt om i verden. "

Dette er en meget mere rørende annonce og en smule mere alvorlig end 'Onions' og 'fingerprint'-donut i ansigt-fyr-annonce, som Apple kører samtidigt.

Det generelle tema for Moms-annonce ligner nogle af de andre 'Shot on iPhone' -annoncer, der tidligere har været i andre Apple-reklamer.

Da alle elsker Moms, og Mors Dag ankommer i kort tid, bør dette være en forståeligt populære reklame. Åh og hej, glem ikke at ringe til din mor!

Lav din egen Apple Mothers Day Ad

Apple har lavet en Moms Shot på iPhone webside her, hvor du kan opbygge din helt egen Apple Mothers Day annonce. Hav det sjovt!