Juster iTunes Radio Stations til Play Hits, en Variety eller Discovery

ITunes Music musik-tjenesten tilbyder en fantastisk måde at lytte til dine yndlingssange på og også finde ny musik, og med nogle mindre justeringer kan du tune enhver station for at foretrække enten hits, vandre mere i opdagelse eller en blanding af begge. Disse tre tuningindstillinger er navngivet hensigtsmæssigt og kan beskrives løst som følgende:

  • Hits - de mest populære sange fra genren, tænk største hitsamlinger, top 40 osv
  • Variety - en blanding af Hits and Discovery, et godt mellemliggende valg, hvis du søger at finde ny musik, men også høre de velkendte klassikere
  • Discovery - ren opdagelse, du får et par hits, men det vil ofte vandre temmelig langt ind i dybden af ​​en genre, som opfører sig lidt som Pandora. Lad dig ikke blive overrasket, hvis din station går langt ud i dybden efter et par timer med denne indstilling, hvilket kan være godt eller dårligt, afhængigt af dine musikalske præferencer

Disse indstillinger justeringer kan gøres til enhver tid for enhver radiostation, og selv om det er nemt at gøre det, er det stort set overset af næsten alle, vi har stødt på, hvem der bruger iTunes Radio.

Tuning iTunes Radio på skrivebordet i OS X

Vi fokuserer på Mac-versionen af ​​indlysende grunde, men det vil selvfølgelig også fungere i Windows, så længe du har en nyere version med iTunes Radio-support:

  • Fra iTunes skal du gå til fanen "Radio" og vælge en station for at afsløre flere oplysninger om den pågældende station
  • Juster skydeknappen "Tune this station" til: Hits, Variety eller Discovery
  • Yderligere justere stationen ved at tilføje en kunstner eller sang under afsnittet "Spil mere som dette"

Mens du justerer indstillingsindstillingerne, kan du også vende en switch til at foretrække albumversioner af sange ved at skifte den eksplicitte indstilling, som som navnet antyder tillader også sang med voksensprog i musikstrømmen. Det kan være en god ramme for musikfiler, der ønsker de originale versioner af sange, men sandsynligvis ikke hvad du vil indstille til en børnestation.

Mobil iTunes Radio i iOS

Justering af stationens præferencer er det samme på en iPhone, iPad eller iPod touch. Husk, at iTunes Radio kræver, at iOS 7 skal installeres for at kunne bruge:

  • Fra Music-appen skal du gå til "Radio" som normalt
  • Vælg en hvilken som helst radiostation for at se den aktuelle sang, og tryk derefter på knappen (i) for at få mere information om den pågældende station
  • Juster "Tune This Station" til Hits, Variety eller Discovery

Ændringerne er straks aktive for den næste sang i afspilningslisten, og du kan altid gå tilbage og justere dem igen, hvis du ikke kan lide, hvad der begynder at spille.

For iTunes Radio på både iOS og OS X kan du også justere en station på sang for sang, ved at vælge enten "Play More Like This" (stjernen), hvis du kan lide en sang eller sangtype eller "Aldrig afspil denne sang" (x) hvis du aldrig vil høre den sang eller noget lignende den igen.