"Venter på genstart" redsn0w fix

Hvis du har brugt redsn0w til at jailbreak din iPhone, og du sidder fast på en "venter på genstart" -skærm, kan du prøve følgende tips til at løse dette problem. Sørg for at du bruger den nyeste version af redsn0w, du kan downloade redsn0w 0.9.6b6 hvis du har brug for det.

Fix "Waiting for Reboot" med Redsn0w iPhone Jailbreak

Først skal du være sikker på, at iPhone faktisk sidder fast. Redsn0w viser skærmen "venter på genstart" og iPhone-skærmen kan være hvid, mens den genstarter, det er normalt i en vis tid. Det kan tage op til et øjeblik for iPhone at genstarte sig selv. Forudsat at du sidder fast, lad os fortsætte:

  • Sørg for, at du bruger den rigtige IPSW-fil til din iOS-enhed. Du kan downloade iPhone firmware, iPad firmware og iPod touch firmware, hvis du har brug for det
  • Windows-brugere skal være sikre på, at de kører redsn0w som administrator i XP-kompatibilitetsfunktion

Hvis du bruger den korrekte firmware og kører programmet korrekt, og du stadig sidder fast, skal du fortsætte med følgende rettelser:

  • Fix 1) Med redsn0w kører skal du tage stikket ud af din iPhones USB-forbindelse og sætte den i igen
  • Fix 2) Tag USB-kablet ud af computeren og sæt det i en anden USB-port, der er tættere på din computer (ikke et USB-hub, tastatur osv.)
  • Fix 3) Genstart din iPhone ved at holde tænd / sluk-knapperne nede i 30 sekunder

De to USB-rettelser er forslag fra iPhone Dev Team. Med en hård genstart vil du komme ud af iPhone DFU-tilstand og starte som normalt, hvor du kan prøve jailbreaking igen. Hvis du stadig har problemer, kan du bruge den forkerte firmwareversion til din iOS-enhed, eller du kan ikke køre redsn0w-programmet i korrekt tilstand.

Meddelelsen "Venter på genstart" kan også vises på iPod touch og iPad, og fejlfinding af problemet er det samme.

Tak til OSXDaily Reader Parakeet for at give nogle af disse fejlfindingstip i kommentarerne.