Sådan rengøres en cd med gnidningsalkohol

En cd kræver korrekt håndtering for at sikre, at disken afspilles korrekt. Når der samles olie fra fingeraftryk, støv eller andet partikler på cd'en, springer den muligvis over, når den afspilles. Hvis den ikke renses, kan cd'en blive permanent beskadiget og slet ikke afspille længere. Brug af korrekte rengøringsmetoder og korrekt brug af spritalkohol hjælper med at holde en CD i god eller endda "som ny" tilstand.

Trin 1

Hold CD'en med tommelfingeren let klemt ind i hullet i midten og fingrene på kanten.

Trin 2

Fjern støv fra cd'en med trykluft. Placer dysen på trykluften kan 6 inches fra CD'en, og blæs støvet fra CD'en ved hjælp af hurtige luftudbrud.

Trin 3

Aftør cd'en med en mikrofiberklud for at fjerne olier. Start ved den indvendige kant, og aftør den til den udvendige kant mod kornet. Undgå at tørre rundt i cd'en i et cirkulært mønster.

Fugt en vatpind med en del vand og en del spritalkohol. Tør bomuldskuglen over cd'en på samme måde som du gjorde mikrofiberkluden. Gnid forsigtigt for at fjerne eventuelle pletter på cd'en. Sæt cd'en på mikrofiberhåndklædet for at tørre, inden du lægger det tilbage i cd-kabinettet.