Rengør installation af iOS 7.1 kan reparere iPad Air Low Memory Crashes

Nogle iPad Air-ejere er blevet påvirket af et vedvarende sammenbrudsproblem, hvor enten hele enheden går i stykker og genstarter, eller mere almindeligt, hvor Safari-browseren går i stykker og tilfældigt afslutter. Safari-sammenbrudsproblemet gentages ofte ved at pege på Safari på flere Javascript-tunge websider med mange faner åbne eller ved at åbne en PDF-fil i et browservindue med mange åbne faner. Ved undersøgelsen af ​​iPad Air Crash-logfilmene ses problemet næsten altid som en lav hukommelsesfejl, hvilket betyder, at tilgængelige systemressourcer ikke er tilstrækkelige til Safari-handlingerne.


Sikker på, at der har været en række forskellige løsninger, der tilbydes for at forhindre, at iPad går i stykker, lige fra at bruge færre faner, når du surfer med Safari, for at slukke Javascript helt, for at bruge alternative browsere på iOS som Chrome, men ingen af ​​disse muligheder er særligt ideelle . Heldigvis kan den nyligt skubbe iOS 7.1 opdatering bringe nødhjælp til mange brugere, der har oplevet tilfældig nedbrud på iPad Air.

Hvis du blot opdaterer til iOS 7.1 via Over-The-Air eller fra iTunes, kan det være nok for nogle iPad Air-brugere, men hvis ikke, har flere af vores læsere rapporteret, at de har fuldstændigt løst de små hukommelseskrascher ved at udføre rene installationer af iOS 7.1 på deres enheder. Når en ren installation er blevet udført, synes det ikke (endnu) at være en indikator for at indstille enheden som ny eller at genoprette fra en backup, har nogen forskel, men da iOS 7.1 stadig er en frisk opdatering, kan det tage nogle tid til resultater at komme ind om, hvilken er mere effektiv.

Udførelse af en ren installation af iOS 7.1 er en ret simpel proces, men for de ukendte vil vi gå gennem trinene nedenfor:

  1. Slut iPad Air til en computer og start iTunes
  2. Sikkerhedskopier iPad til iCloud eller iTunes, hvis ikke begge - ikke spring sikkerhedskopieringsprocessen!
  3. Vælg iPad Air i iTunes, og vælg derefter "Gendan iPad"
  4. Bekræft, at du vil gendanne enheden, som sletter alt på iPad Air og geninstallerer iOS 7.1

Resten er ret lige fremad, iOS 7.1 downloades fra Apples servere. Enheden vil blive nulstillet til fabriksindstillingerne, og når den er genstartet, kan du enten vælge at indstille enheden som helt ny som om den var lige fra fabrikkens gulv, eller gendan det fra den backup, du lavede for at få alt straks tilbage til, hvor du forlod det.

Fordi genoprettelse af en iOS-enhed kræver, at firmwaren hentes fra Apple, er det normalt, hvorfor processen tager et stykke tid. Derfor kan nogle brugere ønske at fremskynde processen ved at downloade iOS 7.1 IPSW forud for tiden, mens de bruger en højere internetforbindelse og derefter bruger IPSW placerer manuelt eller simpelthen firmwarefilen i den nødvendige iTunes-mappe på en computer for at forhindre overførslen fra at forekomme igen. Brug af ISPW anses generelt mere avanceret, men du kan lære om det her.

Vi har hørt flere rapporter om dette fuldstændigt at løse de lave hukommelsesfejl og styrter sammen med iPad Air, et problem, der tilsyneladende var unikt for den pågældende enhed, og det blev ikke vist på iPhone eller andre iPad-modeller. Hvis du renser installationsprogrammet iOS 7.1, skal du fortælle os i kommentarfeltet, hvis dette har løst den lave hukommelseskrænse for din iPad Air.