Hvad er forskellene i HP Laptop Series?

HP har en bred vifte af bærbare computere at vælge imellem, og de er alle relativt billige til en computer, du kan have med dig næsten hvor som helst. Alle disse bærbare computere har grundlæggende forskelle, lige fra størrelse til kapaciteter til, om de er beregnet til at blive brugt i dit hjem eller på dit kontor.

HP hjemme-bærbare computere

Laptops designet til folks hjem, der er fremstillet af HP, har en stilfuldhed og er beregnet til at blive brugt til underholdning og kreative aktiviteter. Nogle af disse bærbare computere er meget standard og beregnet til dagligdags computing med 14 til 17 tommer skærme, og de har alle de væsentlige funktioner i en standardcomputer. Mindre, ultra-bærbare modeller af HP bærbare computere har kun 12 til 14 tommer skærmstørrelse og er også lettere, så du kan være på farten og ikke blive tynget af din bærbare computer. Højtydende og Envy-modeller giver HP-brugere den ultimative bærbare underholdningsoplevelse med Blu-ray-afspillere, skærme op til 18 tommer og batterilevetid på næsten 20 timer.

HP Business bærbare computere

Business-bærbare computere designet af HP er meget specifikke for de arbejdsstationsprogrammer, der kan køres igennem dem. Alle disse bærbare computere har mobilt bredbånd, men varierer i vægt. Den tungeste, omkring fem pund og mest kraftfulde, er HP Elitebook Mobile-arbejdsstation, som har professionelle grafiske skærme og ISV-certificeringer. Elitebook Notebook PC vejer lige under fire pund og er også meget funktionsrig og tilbyder høj ydeevne for dem, der arbejder i et robust IT-miljø. HP ProBook Notebook PC er den billigste og mest almindelige pc på HP-markedet, men alligevel har den stadig HD-skærme og lyd.

Mini bærbare computere

Nogle gange er det ikke nødvendigt at have hele størstedelen og vægten af ​​en standard-pc, hvorfor HP tilbyder en række mini-bærbare computere. Disse bærbare computere giver folk mulighed for at få adgang til en mindre, sekundær computer, som de kan føle sig godt tilpas med at have med sig overalt. Selv disse små computere er meget kraftfulde med 160 GB harddisk og indbyggede trådløse kort. Batteriets levetid varierer fra omkring fem til otte timer, før disse mini-bærbare computere skal tilsluttes igen. Disse modeller varierer i pris, hvor de dyreste handler om prisen på den billigste HP-bærbare computer i fuld størrelse.