Gå til slutningen eller starten af ​​et dokument med et enkelt Mac tastetryk

Et par nemt at huske tastaturgenveje vil dramatisk øge din produktivitet, når du navigerer omkring dokumenter og websider i hele OS X, hvilket giver dig mulighed for øjeblikkeligt at springe til begyndelsen eller slutningen af ​​et rullerbart dokument.

Disse er universelle på alle Mac'er og skal fungere uanset hvilket tastatur du bruger, så hvad enten det er et officielt Apple-tastatur eller et Mac-tastatur fra et tredjepart, kan du hurtigt komme til begyndelsen af ​​et dokument eller slutningen af en med en simpel tastetryk.

Gå til slutningen af ​​et dokument med kommando + pil ned

Gå til starten af ​​et dokument med kommando + pil op

Disse kommandoer + piltricks er to særligt nyttige tastetryk fra en håndfuld tekstspecifikke navigationsgenveje til at lære, hvis du vil se mere, har vi fået dig dækket.

Fungerer på websider i Chrome & Safari

Selvom du aldrig er i Sider eller hopper rundt i tekstdokumenter, skal du bruge noget ud af de to Slut og Start-tricks, fordi begge tastetrykker også arbejder i større webbrowsere. Hitting Command + Up vil straks rulle til toppen af ​​enhver webside, og Command + Down vil øjeblikkeligt hoppe til bunden af ​​en webside. Dette virker det samme i Safari, Chrome og Firefox.

Terminal, også!

Hvis du er kommandolinjebruger, kan du ændre tastetrykket lidt for at hoppe til toppen eller bunden af ​​et hvilket som helst Terminal vindue med Command + Function + Op og Command + Function + Down