Hurtigt sikkerhedskopiere et websted via FTP med wget

Hvis du hurtigt vil sikkerhedskopiere en hel hjemmeside via FTP, er den absolut nemmeste måde at gøre dette på via kommandolinjen ved hjælp af kommandoen wget. Faktisk kan du sikkerhedskopiere et helt websted (eller hvad der ellers er på hele FTP-serveren) med en enkelt kommandostreng.

Syntaxen vi bruger er som følger:

wget -r ftp://username:[email protected]/

Skift brugernavn og adgangskode til de relevante loginoplysninger, og skift domænet til det websted, du ønsker at spejle / sikkerhedskopiere. Hvis du er nysgerrig, står den -r-flag kun for rekursiv.

Hele hjemmesiden vil blive sikkerhedskopieret lokalt i den mappe, som wget-kommandoen blev sprang fra, for at forhindre potentiel rod du måske vil lave en hurtig mappe ved hjælp af mkdir og køre wget derfra, især hvis du arbejder med meget store websteder .

Vi har brugt wget til at spejle et websted lokalt før, det er et kraftfuldt værktøj og er en værdifuld installation, hvis du er en avanceret bruger og ikke har den på din Mac allerede. Installation af wget kræver, at du installerer noget som f.eks. XCode, HomeBrew eller MacPorts, som hver især giver dig adgang til tusindvis af andre kommandolinjeværktøjer, enten ved at kompilere kilde eller færdigpakket binære filer.