Programmer til at lave 8-bit spil

Der er programmer, der kan findes på Internettet enten gratis eller mod et mindre gebyr, der kan give en person med minimal erfaring mulighed for at designe deres egne enkle computerspil. 8-bit teknologi er lidt dateret nu, men det kan stadig give en meget underholdende spiloplevelse, som det ses på mobiltelefoner over hele verden. Populære, klassiske 8-bit-systemer inkluderer Commodore 64 og det originale Nintendo Entertainment System.

GameMaker

Yoyogames.com's GameMaker-applikation er et kraftfuldt værktøj til at oprette dine egne 8-bit-spil. Der kræves ingen viden om computerprogrammering. Med en praktisk peg-og-klik-grænseflade vil du kompilere spil af alle genrer på få minutter. Du kan vise dine kreationer ved at dele dem på forummet, så folk overalt kan downloade og nyde dit spil. Lite-versionen af ​​softwaren er gratis at downloade, men for at få fuld funktionalitet skal du betale $ 25 for at opgradere.

Program

Phrogram er et andet program, der giver dig mulighed for at oprette din egen spilsoftware. Ikke lige så brugervenlig som GameMaker, denne involverer nogle programmeringselementer, men den præsenterer dem på en så nem måde, at alle kan fange det. En rigtig god funktion er, at den kompilerer din oprettelse til en selvinstallationsfil, så du kan sende dit spil til enhver, og de kan installere det på deres computer, som om det var en rigtig kommerciel pakke. En fuldt funktionel prøveversion er tilgængelig til download, men den varer kun i tredive dage, hvorefter det koster $ 49,95 at købe.

Sploder

Sploder.com er et websted, der har indbyggede Flash-applikationer, der giver dig mulighed for at designe dine egne 8-bit spil. En anden peg-og-klik, ikke-teknisk app, der er lavet til, at alle kan bruge, der er et stort samfund af mennesker, der har sendt deres kreationer til at dele med andre. Spillerne stemmes derefter af brugerne for at bestemme, hvilke spil der bedst rangeres og vises på forsiden af ​​webstedet.