Sådan tager du kontrol over Paladin-fæstningen i Baldur's Gate 2

I modsætning til de fleste andre klasser i spillet tager Paladin faktisk ikke ejerskab af sin højborg, men bliver snarere medlem af en hellig orden og modtager quests fra ordren. Selvom en paladin ikke rent faktisk ejer bygningen, vil det at fuldføre paladins højborgsopgaver tjene din fest til det mest magtfulde våben i spillet.

Start et nyt spil Baldur's Gate 2, og opret en paladin til hovedpersonen. Køn og race kan være en hvilken som helst kombination, men karakteren skal vælge paladin-klassen for at få denne specifikke højborg.

Spil gennem den indledende del af spillet, undslip fangehullet bygget af guiden Irenicus og gå ind i byen Athkatla.

Sådan tager du kontrol over Paladin-fæstningen i Baldur's Gate 2

Gå til slumkvarteret og gå ind i værtshuset kaldet kobberkoronet. Tal med manden i det røde tøj, der hedder Jierdan, der er på udkig efter eventyrere til at dræbe truslerne i Windspear Hills. Accepter hans tilbud, og lad derefter Athkatla gennem byporten og rejse til Windspear Hills.

Sådan tager du kontrol over Paladin-fæstningen i Baldur's Gate 2

Dræb alle troner i Windspear Hills. Når de er døde, vil deres kroppe forvandles til riddere af den strålende orden. Partiet er blevet narret af Jierdan til at dræbe ridderne gennem illusionsmagi. En anden ridder ved navn Garren vil nærme sig festen og tilbyde at forklare strålingsordenen, hvad der skete. Garrens barn vil derefter blive kidnappet af banditter.

vil, tale, twindspear, tpaladstronghold, garrens, dræbe, højborg, tbuilding, quests, enter, garren, hillsnd, fight, tcells, ttemple

Find det store tempel i Windspear Hills, og kæmp dig igennem det og dræb alle orker og golemer indeni. Til sidst vil du komme over en række fængselsceller, hvor Garrens barn bliver holdt. For at låse op for cellerne bliver du nødt til at tale med dragen i bunden af ​​templet, som sender en troldmand for at bekæmpe dig. Dræb guiden og tag nøglen til cellerne fra hans lig.

Befri Garrens barn, og vend tilbage til Garren for at fortælle ham, hvad der er sket. Han vil tale med medlemmerne af Radiant Heart for at sponsorere dig for medlemskab med dem.

Sådan tager du kontrol over Paladin-fæstningen i Baldur's Gate 2

Gå tilbage til Athkatla og gå til Temple District. Gå ind i bygningen for ordenen af ​​det strålende hjerte, og tal med manden ved navn Wesselan. Du bliver medlem af ordenen, og bygningen bliver din nye højborg.

Tips

Wesselan sender dig på en række quests i Umar Hills og Windspear Hills-områderne, når du først har fået paladin-fæstningen. Gennemfør disse quests for at modtage Holy Avenger-sværdet, som er det mest kraftfulde våben, der er tilgængeligt for en paladin i spillet.

Advarsler

Dræb ikke dragen første gang du møder ham, når du prøver at redde Garrens barn. Hvis du dræber ham tidligt, vil du ikke være i stand til at tage kontrol over paladin-fæstningen.