Sådan finder du en mobiltelefonkatalog

CellPages.com rapporterer, at 17 millioner amerikanere ikke har en landbaseret hjemmetelefonlinje, kun en mobiltelefon, og at 21 procent af voksne under 24 år kun har en mobiltelefon. Resultatet er, at det kan være svært at finde et telefonnummer bare ved at slå en person op på de hvide sider i en telefonbog. Mobiltelefonbøger gør det dog muligt for folk at finde et mobiltelefonnummer på en person, de prøver at finde. Ikke alle biblioteker inkluderer alle mobiltelefonnumre.

Vær parat til at betale et gebyr, der varierer afhængigt af, hvilke oplysninger du søger. Forstå, at mobiltelefonmapper online ofte opkræver et gebyr for de oplysninger, de giver. De giver ikke kun en persons mobiltelefonnummer, men du kan også vælge at se personens adresse, alder, slægtninge samt foretage en hel baggrundskontrol af hende, alt sammen fra samme sted. Søg efter navn eller nummer; mobiltelefonmapper inkluderer ofte en omvendt opslagsfunktion.

Brug en privat, sikker internet-aktiveret computer til at spørge til en mobiltelefonbibliotek, da du sandsynligvis bliver nødt til at betale for tjenesten, og du ikke ønsker at dele dine økonomiske oplysninger på en offentlig computer. Telefonbøger er online. Trykte mobiltelefonmapper er endnu ikke mulige og er ikke i brug.

Søg efter “mobiltelefonbibliotek” for at finde en liste over mobiltelefonfindere. Nogle inkluderer databaser, som du selv kan bruge, og andre er tjenester, du lejer for at finde et telefonnummer til dig. Søg ved at indtaste enten telefonnummeret eller navnet og / eller placeringen af ​​det nummer, du vil finde. Telefonbøger inkluderer mobiltelefonsider, Find mobiltelefonnumre og mobiltelefonnumre.