2 måder at lytte til podcasts med musikapp igen i iOS 6

Podcasts er gode til underholdning og læring, men lad os se det, den nye iOS Podcasts-app er ikke så stor for mange brugere. Medmindre du kører programmet på en iPhone 5, er det langsomt og frustrerende at bruge på næsten alle andre enheder, hvilket gør det til et stort skridt bagud for brugere af IOS 6 fra at lytte til podcasts fra Music-appen. Men der er nogle gode nyheder, du kan lytte til dine yndlings podcasts fra musikappen i stedet via to forskellige metoder.

Lyt til podcasts fra Music App med Siri

Siri kommer til undsætning nu, da den kan starte apps, og det er meget lettere end den ovenstående synkroniseringsmetode. Du skal have podcasts, der allerede er downloadet for at bruge denne fremgangsmåde, og du vil prøve det selv med et par forskellige shows, før du forpligter dig til denne metode fuldstændigt:

  • Indkald Siri og sig "play podcast (podcast navn)"
  • Podcast begynder at afspilles med det samme som musikapp, hvor den kan findes som "nu afspilles"

Dette fungerer godt til mange shows, men det har nogle problemer med visse podcasts navne. For eksempel er Neil DeGrasse Tysons populære "Star Talk Radio" ofte fortolket af Siri som "SH * T TALK" af en eller anden grund og vil ikke starte, medmindre du annoncerer hele showsens navn. Lidt underligt, men sådan går det.

Siri er den nemmere tilgang, men hvis din iPhone ikke kører Siri, så er spillelisten nedenfor også god.

Lyt til podcasts fra musikapp via afspilningslister

Hvis du ikke har noget imod at synkronisere podcasts fra iTunes den gammeldags måde, kan du lytte til podcasts direkte fra Music-appen igen, selv i iOS 6. Her er den komplette proces til at gøre det:

  • Tryk og hold på "Podcasts", indtil det jiggles, og tryk derefter på (X) for at slette det
  • Dobbeltklik på startknappen for at hente proceslinjen, find derefter "Musik" og tryk og hold den nede, og tryk på (X) for at afslutte appen
  • Slut iPhone, iPad eller iPod til iTunes og opret en ny afspilningsliste til podcasts, og synkroniser podcasts på den gammeldags måde ved at tilføje dem til den spilleliste.
  • Genstart musikapp fra iOS, find din podcasts playliste og nyd

Det åbenlyse problem med denne tilgang er manglen på streaming og behovet for at planlægge dine lyttevaner, for ikke at nævne den uudslettelige handling at gå tilbage til den teknologiske stenalder og faktisk forbinde et kabel mellem din iOS-enhed og computer. Ikke desto mindre kan det være et meget bedre alternativ end at fumle rundt i den klumpede og langsomme Podcasts-app, især for alle, der bruger en iPhone 3GS, iPhone 4 eller iPod touch 4th gen.

Fantastisk trick fra MacWorld