Sådan repareres en iPhone-adgangskodelås

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • USB-kabel

  • Computer

  • iTunes

IPhone, iPod touch og iPad giver brugeren mulighed for at indstille en numerisk adgangskode på fire cifre, undertiden kaldet en adgangskode eller endda en mere kompliceret adgangskode. Hvis du glemmer din adgangskode, er det trivielt at komme ind i enheden, når du tilslutter den til den computer, du sidst synkroniserede den med; Du kan derefter gendanne det, men du mister alle indtastede data siden din sidste synkronisering.

Tilslut iPhone til din computer med dens USB-kabel. Hvis iTunes ikke åbnes automatisk, skal du åbne det manuelt.

Klik på iPhone-ikonet i venstre kolonne i iTunes. Hvis iTunes ikke genkender iPhone, skal du prime det manuelt. Tryk på tænd / sluk-knappen på iPhone, og flyt skyderen for at slukke for den. Tryk på tænd / sluk-knappen for at tænde den. Når Apple-logoet vises, skal du holde både afbryderknappen og startknappen nede, indtil en gul "fare" -trekant vises. Dette sætter iPhone i gendannelsestilstand, og iTunes skal genkende det. Hvis ikke, skal du tage USB-kablet ud og tilslut det igen.

Klik på fanen "Oversigt", og klik derefter på knappen "Gendan". Den første dialogboks, der vises, spørger dig, om du vil sikkerhedskopiere dine indstillinger. Klik på knappen "Sikkerhedskopiering" for at gøre det. En anden dialogboks beder dig om at bekræfte, at du vil gendanne iPhone. Klik på "Gendan" for at bekræfte.

Klik på "OK" i det felt, der dukker op, når processen er afsluttet. IPhone skal vise en "Opret forbindelse til iTunes" -skærm. Hold det tilsluttet. Du skal til sidst se skærmbilledet "Opret forbindelse til iTunes" forsvinde eller se "iPhone er aktiveret" -skærmen. På dette tidspunkt viser iTunes panelet "Opsæt din iPhone".

Vælg hvilken sikkerhedskopi du vil gendanne fra, og klik på "Fortsæt" for at fortsætte. Sikkerhedskopieringen gendanner ikke din gamle adgangskode, men du kan altid oprette en ny.