Sådan aktiveres ActiveX-kontrol

ActiveX-kontroller giver Internet Explorer-programmer mulighed for at arbejde og interagere med hinanden. Desværre, uanset hvor forsigtig du er med din internetbrowsing, kan adware og spyware forklædes som ActiveX-kontroller. Som en sikkerhedsfunktion holder mange deres ActiveX-kontroller deaktiverede på deres computere. Når de er deaktiverede, får du hver gang du går til et websted, der bruger en ActiveX-kontrol, et lille "pip" og en pop op-bjælke, der fortæller dig, at det skal installeres for effektivt at kunne se det websted. Hvis du finder disse "bip" irriterende, kan du altid ændre dine computerindstillinger for at aktivere ActiveX-kontrollen.

Åbn Internet Explorer.

Klik på "Værktøjer" i den øverste bjælke, rul ned til bunden og klik på "Internetindstillinger."

Når "Internetindstillinger" er åbne, skal du klikke på fanen "Sikkerhed".

Sådan aktiveres ActiveX-kontrol

Når fanen "Sikkerhed" åbnes, bliver du bedt om at vælge en zone. Klik på kloden med etiketten "Internet" under den.

Når kloden er fremhævet, skal du klikke på "Brugerdefineret niveau."

Et nyt "Sikkerhedsindstillinger" -vindue vises. I dette vindue, hvis det ikke er førstevalget, skal du rulle ned, indtil du ser muligheden "ActiveX-kontrol og plugins."

Under "Automatisk anmodning om ActiveX-kontrol" skal du fremhæve "Aktivér".

Klik på "Anvend" og derefter "OK" for at aktivere ActiveX-kontrol.

Tips

Hvis du er bekymret for, at vira og spyware downloades via ActiveX, kan du gå tilbage til Sikkerhedsindstillinger fra menuen Funktioner og deaktivere ActiveX-kontrollen, når du ønsker det. Du vil stadig være i stand til at bruge ActiveX, men bliver nødt til at aktivere indstillingerne for websteder individuelt.

Advarsler

For at beskytte din pc mod vira og spyware skal du sørge for, at dit antivirusprogram er opdateret og aktivt.