Find arkiverede e-mails og flyt dem tilbage til indbakken i iOS

At flytte e-mail rundt mellem indbakker i iOS Mail-appen er let, og det er måske for nemt, for det er for mange, fordi der ved et uheld flyttes eller arkiveres e-mails. Faktisk er et af de oftest stillede spørgsmål, jeg får fra nytilkomne til iPhone eller iPad, " hvor gik min email? Det forsvandt fra min indbakke, jeg tror jeg pressede noget ved et uheld og slettet det! "Jeg har selv ved et uheld gjort det selv i en halv døsig søvn i de dårlige timer om natten, for kun at vende tilbage til min postindbakke om morgenen for ikke at kunne finde den e-mail-besked, jeg ledte efter. Ikke bekymre dig, dine e-mails mangler ikke - godt, medmindre du sletter dem, men selv i så fald hvis du flytter hurtigt nok, kan du normalt gendanne dem fra mappen "Papirkurv" ved hjælp af samme metode, som vi diskuterer nedenfor.

Find og flyt arkiverede emails Tilbage til indbakken

Sådan kan du finde dine arkiverede e-mails og returnere meddelelser fra "Arkiv" -listen tilbage til din primære indbakke. Uanset om det var tilfældigt eller ej, er det ikke rigtig noget, fordi processen bliver den samme for at få din postkasse igen.

  • Tryk på "Mailboxes" og tryk derefter på "All Mail"
  • Vent til alle meddelelser skal indlæses, find så og tryk på den e-mail, du vil sætte tilbage i indbakken
  • Med e-mail-skærmen skal du trykke på mappeikonet med en pil pegende ned
  • På den næste skærm "Flyt denne besked til en ny postkasse" skal du trykke på "Indbakke" for at flytte e-mailen tilbage til dit almindelige postindbakkevindue
  • Tryk tilbage til Postkasser, og vælg derefter Indbakke som sædvanlig, og du finder din email igen på plads

I skærmbilledet for eksempel blev "REI Gearmail" -meddelelsen ved et uheld flyttet til arkiverne, og derefter flyttet igen til den primære indbakke ved hjælp af de ovennævnte trin.

Hvordan dette sandsynligvis skete, og hvordan man undgår det igen
Nu, hvor din indbakke er tilbage til normal, og dine e-mails ikke arkiveres længere, vil du sandsynligvis gerne være opmærksom på, hvordan dette sandsynligvis skete i første omgang, så du kan forhindre det igen. Typisk bliver e-mails flyttet ved enten at bruge en swipe gestus og tilfældigt tryk på den røde "Arkiv" -knap, ved et uheld at trykke på arkivknappen, når du prøver at markere noget som ulæst, eller når du markerer e-mails som læst, er det meget let at trykke et uheld på den røde " Arkiv "-knappen i stedet for" Marker "som beregnet, da øjet naturligvis går til den store røde knap. Alt dette giver mening ud fra et touch UI-standpunkt, men det kan være lidt uintentivt for nybegyndere til iOS, og med mindre iPod touch og iPhone-skærme synes det særligt nemt at røre den forkerte ting og tilsyneladende sende en mail til glemsel.

Hvad med gamle e-mails, der ved et uheld flyttede måneder siden?
For e-mails, som længe er blevet flyttet eller flyttet, skal du følge de samme instruktioner ovenfor, men en gang inden i indbakken "All Mail", ved hjælp af en swipe-gestus ned for at afsløre søgefeltet i Mail-appen. Brug dette til at finde de pågældende e-mail (er), og flyt dem derefter ved hjælp af samme metode som beskrevet ovenfor.

Hvad med tilfældigt slettede e-mails?
Som nævnt i starten af ​​denne artikel, skal du, hvis du tror at du ved et uheld har slettet en masse e-mails i stedet for at arkivere dem, skal du trykke på fra postboksvinduet til feltet "Papirkurv", og du kan typisk finde beskeder her, medmindre de er tømt.