Broken MacBook Pro skærm? Skift det til en stationær Mac!

Har du brudt din MacBook Pro-skærm? Omkostningerne til at erstatte en revnet eller død skærm i en MacBook eller MacBook Pro kan være meget dyre, men i stedet for at overveje den ødelagte MacBook Pro ubrugelig, skal du bare omdanne den til en stationær Mac!

Udstyr, der er nødvendigt for at bruge en MacBook Pro, som er slået til, som en stationær Mac:

  • Ekstern LCD-skærm - Enhver ekstern LCD-skærm vil gøre, jeg kan godt lide HP W2338H 23 fordi det ligner Apple Cinema Displays, og det er en brøkdel af prisen. Andre fantastiske mærker er LG, ViewSonic og Samsung. Bare sørg for at få noget med en opløsning, som din MacBook / MacBook pro understøtter.
  • Ekstern videoadapter til at tilslutte din MacBook / MacBook Pro til den eksterne skærm - Dette afhænger af din MacBook eller MacBook Pro, så du skal finde ud af, hvad video-udgangen er. Det kan være en DisplayPort til DVI-adapter, en mini-DisplayPort til DVI-adapter eller andre.
  • Eksternt tastatur og mus - Selvfølgelig kan du stadig bruge det indbyggede tastatur og trackpad, men hvis du vil have den hovedløse MacBook Pro til at fungere som en rigtig stationær Mac, skal du bare tage et eksternt tastatur og en mus. Jeg er delvis til Apple Wireless Keyboard og trådløs Apple Magic Mouse for at få den fulde desktop oplevelse.

Når du har al den nødvendige hardware, skal du gøre følgende:

  • Hold LCD-skærmen til Mac'en med den passende adapter
  • Tilslut det eksterne tastatur og musen (valgfrit men anbefales)
  • Start MacBook med den ødelagte skærm, og luk derefter skærmen under opstart

Dette starter automatisk din Mac for at bruge den vedhæftede eksterne skærm. Dit næste trin er at indstille som det primære display til det eksterne display, så menulinjen vises på det eksterne display og ikke på det døde interne display. Dette er meget vigtigt ellers vil den ødelagte skærm stadig holde din menulinje og vil være standardplaceringen af ​​nye vinduer, hvis låget er åben.

Billedet ovenfor viser en MacBook Pro med den ødelagte skærm helt fjernet, men det er ikke nødvendigt, fordi du kan bruge MacBook Pro med låget lukket, uanset om skærmen fungerer eller ej. Bare vær sikker på, at en ekstern skærm er tilsluttet den.

Tak til Andy for at sende dette billede og ideen!