Top iOS, iPhone og iPad Tip Samlinger af 2012

2012 er i slutningen, og ligesom med vores yndlingsmagtsamlinger på året, ser OSXDaily.com tilbage og samler nogle af de mest nyttige multi-trick kollektive indlæg til iOS, iPhone, iPad og iPod touch også. Igen satser vi på at give dig det absolutte mest bang for din læsning af buck her ved at fokusere på vores foretrukne flere tip-roundup-indlæg, så vi hopper over de enkelte walkthroughs og guider, vi sender hver dag. Læs gennem dem alle, og du vil mestre iOS med must-know-tips, skrive tricks, virkelig nyttige Siri-kommandoer, bedre iPhone makrofotografering, hurtigere adgang til internettet og meget mere.

14 Must-Know Tips & Tricks til iPad
Disse brugervenlighedsture hjælper dig med at få det absolutte ud af din iPad.

6 tips til frigivelse af lagerplads i iOS
På grund af deres mindre lagerkapacitet er det nemt at løbe tør for opbevaring på en iPhone, iPad og iPod touch. Tilbring et par minutter med disse tips, og du frigiver masser af plads i iOS på ingen tid.

6 tip til at tage bedre makrobilleder med iPhone
Forbedre dine iPhone fotografiske færdigheder ved at lære at tage bedre nærbillede makro skud med kameraet.

5 tricks til at tage panorama billeder med iPhone
Panorama Mode er en fantastisk funktion til de nyeste iPhones, og du kan lære at tage panoramabilleder på den rigtige måde med disse tricks.

8 Tiptips til iPad, iPhone og iPod Touch
At skrive på touchscreen-tastaturerne kan være udfordrende, men du kan skrive hurtigere ved at bruge en række smarte tricks til iOS virtuelle tastaturer

6 tips til forbedring af typing på iPad
Tale om at skrive i iOS, dette en samling af måder, der skal forbedre din typing specifikt til iPad

7 Virkeligt gode anvendelser til Siri
Siri er utrolig nyttigt og kan udføre mange flere opgaver, end du måske indser. Hvis du ikke bruger den iOS virtuelle stemmeassistent, er der ingen bedre tid til at komme i gang, du foretager håndfri telefonopkald, kontrollerer og svarer til e-mails, får filmtider og meget mere.

10 tips til at reducere iPhone og iPad Personlig Hotspot Data Brug
IPhone og iPad kan begge dele deres cellulære internetforbindelser og fungere som en personlig Wi-Fi-router, men inden du konfigurerer Personal Hotspot, overvej disse tips, der kan hjælpe dig med at reducere din dataforbrug, så du kan undgå dyre overageafgifter.

3 bedste steder at sælge din gamle iPhone
Fik du en ny iPhone i år? Hvis du har en gammel iPhone der ligger omkring, er her de tre bedste steder at sælge den, så du får mest muligt penge for din gamle enhed. Dette er gearet til iPhones, men det vil også vedrøre iPads og iPods ...

2 måder at lytte til podcasts med musikapp igen
IOS Music-appen er ofte et bedre valg til at lytte til podcasts, fordi det er hurtigere på mange enheder, og her er nogle enkle måder at gøre det igen efter iOS 6.

2 super enkle tips til at komme til websteder hurtigere i iOS
Nogle gange er de enkleste tips de mest anvendte, og disse to er lige så let som tærte, mens du kan springe til websteder hurtigere end nogensinde på en iPhone, iPad eller iPod touch.

Godt nytår!