Sådan parres en trådløs mus med en pc

En trådløs mus kan frigøre plads omkring din computer og er en mulighed for at bruge en computers retningspude. Trådløse mus fungerer på samme måde som kablede mus, men fungerer uden ledning. Den eneste forskel er, at en trådløs mus har mindre DPI (prikker pr. Tomme) og en lavere frekvens, hvilket kun vil blive bemærket i avanceret spil. De fleste mennesker bemærker ikke forskellen i en trådløs mus og finder dem bekvemme, bortset fra når man spiller.

Trin 1

Skub batteridækslet af i bunden af ​​musen, og skub batterierne ind i din trådløse enhed. Nogle mus er genopladelige. Hvis din er, skal du placere den i den dockingstation, der følger med musen, for at oplade den.

Trin 2

Køb en trådløs adapter, der er kompatibel med den musetype, du ejer. Sæt adapteren i USB-porten på computeren, og tryk på "Power" -knappen for at aktivere den. Inden for få sekunder efter aktivering af adapteren skal du skubbe pinhullet i bunden af ​​den trådløse mus med en blyant eller pen for at aktivere den. Nogle modtagere tilsluttes museporten og leveres med en adapter. Hvis din computer er udstyret med trådløs teknologi, behøver du ikke en adapter og går videre til næste trin.

Trin 3

Installer driversoftwaren, der blev leveret med musen. Genstart computeren, så den genkender softwaren.

Tænd for musen, og lad computeren genkende enheden. Nogle mus kræver software til at køre. Aktivér musen i den software, der fulgte med enheden.