Sådan installeres General Lee på "GTA 4"

"Grand Theft Auto IV" (GTA 4) er et open-world action-spil udviklet af Rockstar North og udgivet af Rockstar Games i 2008. PC-versionen af ​​"Grand Theft Auto IV" kan ændres ved hjælp af hackingsværktøjer og bruger -genereret indhold såsom køretøjer, våben, teksturer og missioner. Køretøjsmodifikationer (køretøjsmodifikationer) ændrer udseendet og håndteringen af ​​visse standardbiler i spillet. General Lee er et populært køretøjsmodus, der kan installeres med SparkIV-modifikationsværktøjet.

Download og installer SparkIV-modifikationsværktøjet. Installer SparkIV i standardinstallationsmappen, når du bliver bedt om det.

Download et General Lee-køretøjsmodus til din computers skrivebord fra din foretrukne "Grand Theft Auto IV" -modifikationskilde. Der er mange online ressourcer til GTA 4-bilmods, der bruger et klassificeringssystem til at rangere populære mods. Vælg General Lee køretøjsmod med den højest mulige vurdering.

Åbn filen "readme.txt", der følger med General Lee-køretøjets modfil, og bemærk, hvilket køretøj General Lee erstatter.

Start SparkIV-modifikationsværktøjet.

Klik på "Importer" på den vigtigste SparkIV-værktøjslinje nær toppen af ​​applikationsvinduet. Gå til din computers skrivebord, og åbn General Lee-køretøjets modfil. Vælg både "Wft" og "Wtd" filer og klik på "Åbn".

Klik på "Genopbyg" fra den vigtigste SparkIV-værktøjslinje for at føje General Lee til GTA 4-køretøjslisten. Klik på "Gem" og afslut SparkIV-applikationen. Nu når du spiller "Grand Theft Auto IV", tager General Lee stedet for den bil, der er angivet i "readme.txt" -filen.

Advarsler

Når du installerer flere køretøjsmodeller, skal du passe på ikke at overskrive tidligere ændringer. Hvis to mods erstatter det samme standardkøretøj, er kun den seneste ændring synlig. Prøv at vælge køretøjsmods, der ikke er i konflikt med eksisterende ændringer.