Sådan installeres 32-bit programmer på 64-bit systemer

Hvis du har et 64-bit operativsystem på din computer, betyder det ikke, at du kun kan bruge 64-bit computersoftware. Dit operativsystem har stadig evnen til at køre 32-bit programmer gennem "emulering" - i det væsentlige vil din computer narre programmet til at tro, at det kører et 32-bit operativsystem. På grund af dette er installation af et 32-bit program på et 64-bit operativsystem lige så simpelt som at installere ethvert almindeligt computerprogram.

Trin 1

Anbring installations-cd'en til dit 32-bit computerprogram i din computers optiske diskdrev. Dette kan være et cd-rom, dvd-rom, dvd / cd-rw-drev eller en anden variation.

Trin 2

Vent et par sekunder. Programmets installationsværktøj vises automatisk på din skærm.

Trin 3

Klik på "Næste". Dette vil føre dig gennem installationsprogrammet.

Trin 4

Fortsæt med at klikke på "Næste", indtil du kun kan klikke på "Udfør", "Install" eller en anden variation (dette vil ændre sig afhængigt af programmet). Klik på denne knap, og 32-bit-programmet installerer sig selv på din computer.

Genstart din computer, når installationsprogrammet er færdig med at installere din nye 32-bit software. Dette fuldfører den samlede installation og giver dig mulighed for at bruge programmet, når din computer genstarter.