Det billigste sted at købe en iPhone 5 er Walmart: $ 127!

Du kan måske allerede vide, at det billigste sted at købe en ny iPhone 5 er som regel Walmart, men wallyworld er overhale sig lige nu og tilbyder en helt ny iPhone 5 til kun $ 127 ! Ja, det er en kæmpestor $ 60 billigere end deres allerede laveste pris på $ 187, og du kan afhente det storslåede tilbud med toårige fragtkontrakter fra Verizon, AT & T og Sprint.

Hvad er den fangst du spørger om? Der er ikke en virkelig, bortset fra at du skal gå ind i en Walmart butik for at købe og få den ekstra $ 60 rabat.

Denne aftale betyder, at iPhone 5 er den samme pris som hvad de tilbød under deres store ferie idevice salg, og du kan finde detaljerne i nogle fine print på deres hjemmesider produkt side, selvom der virkelig ikke er meget for det:

"Få en $ 60 rabat fra den oprindelige pris i butikkerne. Tilbuddet kræver en ny 2-årig kontrakt eller opgradering. Pris før rabat: $ 187, 00 "

Aftalen synes kun at være gyldig for basen 16GB-modellen, for enten sort eller hvid farve.

Af alle de steder, hvor du kan købe en iPhone 5, bliver Walmart hurtigt den bedste overordnede aftale for forhandlere og for alle, der leder efter nogle alvorligt stejle rabatter. Hvis du har ønsket en ny iPhone, og prisen holdt dig tilbage, kan du ikke slå denne. Flyt hurtigt og find en lokal Walmart butik for at låse i prisen, aftalen vil nok ikke være aktiv i lang tid.