Hvordan tilslutter jeg min mobiltelefon til min computer for at få adgang til Internettet?

Elementer, du har brug for

  • Modem-kompatibel mobiltelefon

  • Dataplan

Mange computere har Wi-Fi-funktioner og kan nemt oprette forbindelse til internettet, når der er trådløse netværk tilgængelige. Wi-Fi-netværk er dog ikke altid tilgængelige. Heldigvis kan du oprette forbindelse til Internettet ved hjælp af din mobiltelefon i fravær af et trådløst netværk. Processen med at bruge din mobiltelefon til at give internetadgang til din computer ved at bruge den som et modem kaldes også internetdeling, og du kan opnå dette ved at følge nogle enkle trin.

Ring til dit mobiltelefonselskab og spørg dem, om den model, du besidder, har evnen til at binde. Selvom din telefon muligvis kan få adgang til Internettet alene, kan den muligvis bare være datakompatibel og ikke tethering. Hvis din telefon ikke er tether-kompatibel, skal du købe en.

Tilmeld dig en dataplan. Du skal bruge en dataplan for at kunne bruge din telefon som et modem. En dataplan giver din mobiltelefon adgang til Internettet og overfører oplysningerne tilbage til din computer. Kontakt dit telefonselskab for at gennemgå de forskellige tilgængelige planer. Din mobiltelefonvirksomhedsrepræsentant vil være i stand til at hjælpe dig med at vælge den rigtige plan for dig baseret på din estimerede brug.

Installer den nødvendige software på din computer for at få adgang til Internettet via din mobiltelefon. Din mobiltelefonudbyder forsyner dig enten med softwaren, der skal installeres på din computer, eller du kan bruge forbindelsesprogrammet, der allerede findes på din computer. Hvis du har den medfølgende software, skal du følge installationsinstruktionerne. Hvis du ikke har softwaren, skal du navigere til "Start-menuen" på din computer, skal du åbne "Kontrolpanel" og klikke på ikonet "Netværk". Klik på ikonet "Opret en forbindelse eller et netværk", og følg instruktionerne.

Aktivér modemet på din mobiltelefon. Følg instruktionerne i din mobiltelefons manual for at finde modemindstillingen. Følg instruktionerne for at aktivere telefonens modem. Forskellige telefoner vil have forskellige retninger og instruktioner, der er specifikke for mærke og modelltype, så følg altid den brugervejledning, der fulgte med din telefon.

Slut telefonen til din computer. Brug USB-ledningen, der fulgte med din mobiltelefon, til at oprette forbindelse til din computer, eller hvis din telefon er i stand til at oprette forbindelse via Bluetooth. For at Bluetooth skal fungere, skal både din mobiltelefon og din computer have Bluetooth installeret. Når din mobiltelefon er tilsluttet din computer, skal du køre softwaren for at få adgang til Internettet via din telefon. Softwaren giver dig detaljerede trinvise instruktioner til at oprette forbindelse til Internettet.

Når alt er tilsluttet og fungerer, kan du surfe på Internettet.

Tips

Nogle repræsentanter fra din mobiltelefonudbyder er muligvis ikke opmærksomme på processen med at forbinde din computer til Internettet ved hjælp af din mobiltelefon, så bliv ved med at spørge, indtil du finder en, der kender processen.

Advarsler

Nogle udbydere opkræver et tetheringsgebyr ud over omkostningerne ved dataplanen. Spørg din udbydervirksomhed for flere detaljer.