Dårlig batterilevetid og en varm iPhone efter iOS 7.0.6 Update? Det er nemt at løse

Nogle iPhone- og iPad-brugere, der selv er inkluderet, har oplevet et usædvanligt niveau af batteridrænning efter opdatering af enheder til iOS 7.0.6. Dette er typisk ledsaget af en iPhone (eller anden enhed), der føler sig unormalt varm til berøring.

Dette er ikke en universel oplevelse på nogen måde, men påvirkede iPhone-enheder viser virkelig hurtig batteridrænning - så hurtigt, at brugerne i det væsentlige kan se batteriets procentmåler kryds ned. Skærmbilleder vil ikke vise enhedens varme, der ledsager problemet, men billedet nedenfor giver en ide om, hvor hurtigt batteriet kan gå ned. Bemærk at næsten umiddelbart efter denne specifikke enhed modtog advarselsmeldingen "20% batteri tilbage", var den faktiske batteriindikator allerede ned til 17%.

De fleste andre brugere, der har rapporteret problemer, finder også hurtig udtømning at være en observerbar begivenhed, hvor enheden hurtigt tømmes, mens den er i standbytilstand eller med procentindikatoren tikker væk i et tempo, når iPhone er i brug.

Quick Fix til et iOS 7.0.6 batteri og varme problem

For en så lille sikkerhedsopdatering at forårsage for stort tab af batterilevetid og en begrænset gruppe af enheder er lidt mærkeligt, men heldigvis er det også nemt at korrigere med en 2-trins procedure :

  1. Afslut hver åben app på iPhone ved at gå til multitaskingsskærmen (dobbeltklik på Home-knappen) og skru op på hver app for at lukke den
  2. Genstart iPhone ved at holde tænd / sluk-knappen nede, indtil enheden genstarter

Denne to-trins proces arbejdede for at løse det hurtige batteri dræningsproblem på flere iPhone-modeller, der oplevede problemet efter opdatering, efter regelmæssig genstart gjorde næsten ingenting.

Der er forskellige rapporter om problemer, der fortsætter, indtil en enhed blev fuldstændig gendannet til iOS 7.0.6 via iTunes / iCloud, selvom det virkelig ikke skulle være nødvendigt. Hvis du skal gå den rute, skal du sørge for at sikkerhedskopiere, før du gør det.

Lad os vide dine egne erfaringer med batteriproblemer og eventuelle beslutninger i kommentarerne.

Hurtig side note: Hvis du ikke har opdateret til iOS 7.0.6 endnu, bør du gøre det nu, det løser en kritisk sikkerhedsfejl, der simpelthen er for risikabelt at forlade unpatched. Batteriproblemet, der beskrives her, er ret sjældent, let løst og på ingen måde tegn på opdateringen generelt. Longtime-brugere vil vide, at denne type problem ikke er specifik for denne iOS-version eller nogen anden, da lignende problemer kan opstå efter opdatering af iOS til næsten alle versioner, formodentlig på grund af nogle fejlprocesser, der kører i baggrunden eller en korruption af en præference . Det kan ske, men det er let at rette. Hvis du har mere regelmæssige klager over batteriets ydeevne, skal du overveje at følge nogle generelle råd for at øge batteriets levetid i iOS 7.