iOS 5 at bringe opdaterede meddelelser og widgets?

Et opdateret underretningssystem og tilføjelsen af ​​widgets forventes at være to store nye funktioner i iOS 5, ifølge en nylig rapport om TechCrunch.

Hvis du ikke har lyst til at læse 551-ordets lange TechCrunch-artikel, er det den eneste del, der rent faktisk nævner disse to nye forventede iOS 5-funktioner:

De andre store nyheder til iOS5 - og ja, jeg har helt begravet lede her, tak for at læse! - To ting: fuldstændig opdateret underretninger og widgets.

Dette er ikke særlig banebrydende nyheder, da Apple indgav et patent for et omdesignet underretningssystem helt tilbage i 2008, men bekræftelse fra et websted som TechCrunch indikerer, at Apple endelig vil opdatere det længe kritiserede iOS-meddelelsessystem. Widgets ville også være en nyttig tilføjelse til iOS, især på låseskærmen, hvor der helt sikkert er en følelse af underudnyttet skærmrum.

I øjeblikket indebærer den eneste løsning til at tilføje widgets og redigere meddelelser jailbreak-apps som Intelliscreen, vist på skærmbilledet ovenfor. Hvorvidt det nye iOS 5-meddelelses- og widgetsystem ligner dette eller noget helt andet, er tilbage, men det ovennævnte patent fra 2008 deler ligheder i konceptet. Her er det redesignede underretningssystem som det ses i dette patent:


Den samme rapport fra TC gentager også, at der ikke vil være en udgivelse af "iPhone 4S" i juni, på trods af at nogle nyere teorier, der er blevet koldt baseret på pressen, inviterer til WWDC 2011. I stedet for foreslår TechCrunch årsagen til pressebudene for at vise de forskellige imponerende nye funktioner i iOS 5 og Mac OS X Lion.

Der er også en kort omtale af Nuance-stemmerne i både Mac OS X Lion og iOS 5, selv om det ikke er helt klart for alle, hvordan de vil blive brugt i iOS.