Sådan repareres Sandisk CF-kortsoftware

SanDisk Extreme Pro CompactFlash-kort bruges i nogle digitale kameraer til at gemme information. De leveres med software kaldet Power Core Controller, hvilket øger kortets bufferkapacitet. Når Power Core Controller holder op med at fungere, modtager kortet en fejl. Formatering af kortet nulstiller kortet til dets fabriksindstillinger og fjerner fejlen. Du bliver nødt til at slutte kortet til en computer. Nogle computere har et CompactFlash-kortspor. Hvis din ikke gør det, kan du bruge en USB-baseret multicard-læser, der har CompactFlash-understøttelse.

Trin 1

Indsæt CF-kortet i CF-stikket. Hvis du bruger en multikortlæser, skal du slutte CF-kortet til læseren og derefter sætte læseren i computerens USB-drev.

Trin 2

Klik på den blå knap og klik på "Kontrolpanel".

Trin 3

Vælg indstillingen "System og sikkerhed". Klik på "Administrative værktøjer" i den næste menu. Dobbeltklik her på "Computeradministration".

Trin 4

Se en liste over drev, der er tilsluttet computeren ved at venstreklikke på "Diskhåndtering" i venstre rude. Højreklik på CF-kortet, og klik på "Format".

Tryk på "OK" for at formatere CF-kortet til dets fabriksindstillinger.